Nem lehetne valahogy megakadályozni, hogy kutyákat házikedvencnek tartsanak az emberek?
Tehát mert a házadban van néhány agyatlan, az összes kutya bas**a meg.
Kérdésedre: nem, szerencsére nem lehet megakadályozni.
Érdekesmód azért senki szól oda, amikor valaki józanul vagy részegen hugyozik, xar vagy hány az után. És nem hajléktalanokról van szó. Az, hogy lehet a kutya ürülékét látni az utcán, a gazdája hibája, nem azért találták fel a kutyakaki zacsit, hogy a zsebben melegedjen, hanem, hogy amikor kell, akkor használja a gazda. Nekem két kutyám van, egyikük sem kiskoruktól van itt, mégis csöndesek, és ha elemükben vannak a fiúk, akkor akár egyszerre 6 zacskóval is rohangálok a kukáig.
Az, hogy a liftbe odahugyozik a kutya, igen, a kutya csinálta, de a gazdája nem tanította meg jól, hogy oda nem lehet, csak és kizárólag kint. Ha pedig kezdeti időszakban előfordulna, akkor az első dolgom lenne a gazdájaként feltakarítani, nem otthagyni. Kutya csinálja, de a gazdája felelőssége.
Engem mellesleg szintén jobban idegesítenek azok a gyerekek, akiket a szülő nem nevel, mindig kiabálnak, sikítanak, vinnyognak, köszönni nem tudnak, elnézést és/vagy engedélyt kérni.
59-es vagyok
Ott van a gond hogy a kutyák idézem "szaréletűek" na már most én is inkább macskás vagyok, de ilyet akkor se mondanék.
Nem akarok én senkit se sértegetni, de a szaréletű te vagy. Mostmár visszavonom, egy plüsskutyát se bíznék rád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!