Nem lehetne valahogy megakadályozni, hogy kutyákat házikedvencnek tartsanak az emberek?
88: nem, a macskás lakàs, na aaaaz büdös. Áll a hugyszag mindegyikben.
Btw, télen kap cipőt a só miatt, ami kimarná a talpát. A többi évszakban pedig, amint bejön tappancsmosás. Igen, tisztàbb mint a macska :)
A macskatartó háza is lehet ugyanúgy hüdös. Ahogyan van tipikus kutyaszag, úgy tipikus macskaszag is van. Voltak ismerőseim, akiknek ha bementél a házába, egyből lehetett érezni a macska szagát. Mindkét állat emlős, mindkét állatnak termel olajokat a bőre. De ha tisztán van tartva az állat, ezt csak akkor érezni, ha közvetlen megszagolod.
Ugyanúgy emberszag is van, csak azt megszoktuk. Hasonló módon meg lehet szokni más szagokat is, legyen az kutya, vagy macska. Meg az a másik, hogy minden kutyának és macskának kicsit más szaga van. Az én kutyámnak a bundája olyan szagú, mint egy szőnyeg, vagy mint egy új bőrcipő. Szerintem ez nem büdös, de ez szubjektív. Van aki szereti a benzinszagot, mások ki nem állhatják. Engem nem zavar sem a kutya sem a macska szaga.
Nem higénikusabb egyik állat sem a másiknál. A macska mosakszik, de mivel? A saját nyálával, aminek alapból van egy szaga. A kutya szeret ásni, hemperegni, de a macska meg cserébe felmászik mindenhova és a bűzmirigyével jelöl is, nem mint a kutya, akinek csak egy helyi azonosító. Mindkét állat nyalja a micsodáját néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!