2 fajtatiszta kutya összerakása, mindenképpen szaporítás?
Miért nincsenek még ivartalanítva, a tenyésztő nem kötötte ki a szerződésbe?
Ha akarsz egy almot akkor a kutyák tenyésztőjét kérdezd, mert az ő nevében kell csinálni és így törzskönyvezni a kicsiket.
Ha a rokonoknak kellene kutya, intéznének maguknak. Ha meglesznek a kölykök, majd pont senkinek nem lesz alkalmas a kutyatartás. Akkor meg mit csinálsz akár 8 kölyökkel?
Ivartalanítani kell őket, és meghagyni a tenyésztést a hozzáértőknek. Te csak szaporítanál.
Én meg örülnék egy Maseratinak, de hát....
Igen, szaporítás lenne mindenképp.
Már megint ez a "Mijé nincsen ivartalanítva, nincs a szerződésedbe??".
Ilyet nem lehet szerződésbe írni, ha mégis bekerül érvénytelen a papír, na meg...hogy ellenőrzi a NAGY TENYÉSZTŐ??? Odajön? Az anyjába zavarom! Feljelent? Hajrá!
5. De még szép, hogy bele lehet írni, és bele is írják a tenyésztők!
A legtöbb tenyésztő addig nem adja oda a törzskönyvet amíg a kutya nincs ivartalanítva, így ellenőrzik, ha nem tesz eleget ennek a gazda bizony vissza vehetik a kutyát!
Nem, nem írtuk bele a szerződésbe, és a tk. nálam van. Kifizettem, elhoztam, tehát az enyém a kutyus.
A második kérdésre nem jött válasz. Korban a szukának most jó lenne az ellès?
"Korban a szukának most jó lenne az ellès?"
Látom neked pont tökmindegy a dolog, mert már eldöntötted magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!