Hogyan "koptassam" le?
Szóval lett egy ismerősőm. Mint kiderült neki szuka nekem hím borderem van. Rögötn azt akarta h engedjük össze őket. Én nem akartam. Miután eljöttem csomót rám írt hogy milyen jó lenne meg minden. Legutoljára azt irtam neki vissza: Nem szeretném a gondját vinni és nem is akarom szaporítani a kutyákat van elég vegyék tenyésztőtől vagy fogadjanak örökbe menhelyről nem jó szaporítani. Mire ő azt mondta h viszi ő a gondját meg hogy én is kapok akkor a pénzből ami jön.Na ez eléggé felidegesített de nem szeretném nagyon megbántani.
Hogy mondhatnám meg neki? Már annyiszor elmondtam mégis erősködik.
Mégis miért nem akarod megbántani? Elmondtad szépen. Őt nem érdekli, hogy téged megbánt. Akkor? Ki ez az ember, hogy annyira kell az életedbe, ha egyszer hülye? Minek kell neked annyira jóban lenned olyan emberekkel, akikkel kellemetlenül érzed magad?
Ezt sosem fogom megérteni.
Szerintem hatarozottan es nyugodtan mondd meg neki, hogy nem erdekel es hogy ezt a temat zarjatok le.
Ha rádír hivd vissza, ha visszahivod es igy mondod meg neki nagyobb hatarozottsagra vall.
Ha nem veszi a lapot megmondod neki, hogy ha lehet akkor tobbet ebben az ugyben ne keressen teged (vagy ha zavaro szemely, akkor siman ne keressen teged).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!