Hogyan vegyem rá a hörcsögöm, hogy a fogkoptatón koptassa a fogát? Észrevételeim szerint nem nagyon szokta, bár lehet, hogy tévedek, mert ugyebár éjszaka szoktak aktivak lenni.
Szia!
Az én hörcsögjeimnek nem voltak ilyen extra fogkoptatóik. Faházuk, fa alagutjuk meg kókuszdióból otthon készült búvóhelyeik volta, és azt rágcsálták ha kedvük tartotta. Nagyon nem hiszem hogy rá veheted. Adj neki például WCpapír gurigát, azt nagyon szeretik. Ők ösztönösen rágnak, úgyhogy nagyon nem kell aggódni :)
De ha nagyon ráakarod vennj hogyb
Bocsánat, az előző vagyok csak félrenyomtam.
Szóval ha ráakarod venni, megpróbálhatod például megdörzsölni valami gyümölcsel vagy zöldséggel amit szeret, hátha akkor megy.
De egy hónaposan nem hiszem hogy fontos lenne hogy rágjon.
Szia! A friss illatos jó minőségű széna a legjobb, érdemes a mézes, cukros, kalciumos fogkoptatókat kerülni, ezek igen károsak lehetnek hisz a por amiből állnak előidézheti a húgykő képződését! A "vadonban" sem esznek ilyenek. Tudom ajánlani azt hogy ha egy darab kérges (nem beteg ) fadarabot adjatok nekik. Erre tökéletes mondjuk az almafa, dió nem.
Remélem segíthettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!