Debreceniek! Ti is halljátok ezeket a furcsa hangokat?
tegnap éjszaka is hallottam, napközben nem tűntek fel, de most megint hallom :S
fémes, suhogó hangok
Hasonló ezekhez?:
http://www.youtube.com/watch?v=IZQwyV7wHzM
Ha igen, nyugi engem Európa másik végén ébresztettek fel álmomban.Hátborzongató és nincs rá magyarázat.Kérlek ha tudod, vedd fel videóra és tedd fel a tube-ra.
köszi a válaszokat!
hasonlít ezekre a hangokra, viszont 2-3-4 percenként hallani csak, nem ilyen sűrűn egymás után :S
remélem kiderül mi ez
Én vasárnap késő este hallottam a Nagyerdő környékén, igen szokatlan és félelmetes volt! Én azt hittem hirtelen, hogy az állatkert oroszlánja üvölt, de az gyanús volt, mert idáig nagyon ritkán hallatszik el, és a hang közelebbről jött, és nem volt olyan gyakori, hanem inkább elhúzott...
Hasonlított a filmen szereplő hangokra.
Most jan. 4.-én hallottam éjfél előtt, nagyon közel a Nagyerdőhöz. Sem szél nem volt - hogy esetleg a távvezeték "zenélne", sem repülő nem volt a közelben sem (Flightradaron megnéztem). Villamos sem járt.
Vagy négyszer ismétlődött eltérő hosszúságú szünetekkel, de a leghosszabb szünet sem tartott másfél percnél tovább. Nem olyan direkt hang, ha beszélget az ember lehet hogy meg sem hallja, de a nagy csendben nagyon félelmetes volt, olyan mint ha a Föld belsejéből jönne. Kevesen jártak az utcán mert hideg volt, de 3-an ismeretlenül is felfigyeltünk rá. és majdnem besz@rtunk... Aztán elmúlt, tökéletes csönd...
Elvileg ahol a környéken vihar van ott gyakrabban hallható, és a nap fénysebességgel haladó részecskéi okozhatják amikor a légkörbe érnek
Láttam egy videót ahol egy meteorológust zaklatnak ezzel, ő beszélt erről
De ez csak feltételezés, valójában rejtély hogy mi ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!