Milyen rovart láthattam? (helikopter alakú)
Miből gondolod, hogy csapágyas volt?..:D
Amúgy lehet kamukérdésnek tűnik, de nem az, szóval komolyabb elgondolásokat várnék..:D
Szia!
Ilyen állat sajnos nem létezik. Az lenne a tippem, hogy cserebogarat láttál repülni és mivel robusztus felépítésű, nehéz, hangos röptű állat, ezért asszociáltál a helikopterre, amikor pedig lerajzoltad már eszerint az emlék szerint jobban stilizáltad a rajzot ebbe az irányba. A cserebogarak repülése egyébként is épp aktuális.
Egy méterre repült el előttem, tisztán láttam, nem cserebogár volt. És nem csak egy pillanatra, hogy képzettársításaim legyenek, hanem elég sokáig tudtam figyelni, míg elszállt előttem.
Egyébként a hangja tényleg hasonlított a cserebogáréhoz, legalábbis olyan berregő hang volt.
Arra gondoltam még, hogy vmi rovar repült egy százlábúval..:D..de még ezt is kilövöm, mert tisztán láttam h ez a vmi így nézett ki.
Felénk is van ugyanilyen,amit a kérdező leírt.
Először komolyan azt hittük,hogy valami apró madár :)
Nem kemény szárnyú egyébként,tehát cserebogár nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!