Kutya pénisze vérzik?
A kan szobakutyámnak van egy plüss állata és néha el szokta kezdeni … szóval tudjátok pàrosodna vele. Ilyenkor többnyire rászólunk, de most teljesen be volt pörögve, nagyon nekiugrott a játéknak. Aztán egyszercsak spriccelt egyet és vér is volt benne ami kijött, de nem sűrű hanem híg és csak egy két pár csepp kb mint amikor valaki elvágja az ujját.
A játékon nincs semmi ami felsérthette volna és a vér belülről jött. Megtöröltem neki , akkor még volt 1-2 csepp de aztán teljesen elmúlt. Étvágya, kedélye jó, ugyanolyan mint máskor.
Lehet h az erekció hatására elpattanz egy hajszálér??
Volt valakinek hasonló tapasztalata?
Ugye milyen szar ha valaki durván válaszol, úristen hű meg há.
Legalább tükröt tartottam elétek h milyenek vagytok.
Ugye h ugye??? Uristen
"a kérdésemre valasz nem érkezett"
Végülis csak 20+ ember írta le, hogy vidd orvoshoz, mert nem megszokott jelenség, de semmi baj.
Távgyógyítani nem tudunk, és ezt nem is szabad otthon kezelgetni. Szakértőnek kell látnia.
Te kezdtél el hörögni, és erre fel a sok negatív válasz.
Én addig nem kezdtem el hörögni amíg nem kötöttek belém a fifike labdás kommentnél.
A kérdésem pedig nem az volt h vigyem e orvoshoz vagy nem, hanem h lehet e hajszálér miatt.
És még én nem tudok szöveget értelmezni ugye?
Perverz az te vagy aki azt gondolta egybol h kutyaval szexelek, karomkodni szoktam na bumm, egoista is lehetek ha szeretned. Agresszio? Hat a valaszok utan nem csoda…
Van meg valami bajod? Szerelmes vagy belem vagy miert erdekellek ennyire mert kicsit elkezdtem unni mar!?
Azok az emberek akik komment alapjan felallitanak egy komplett pszichiatriai elemzest a masikrol ismeretlenul, azok tipikusan azok az emberek akik trollkodni jonnek ide, megprobalnak a masik lelkebe gazolni random, csak azert mert ok serultek , vagy valami trauma erte oket, es itt elik ki magukat. Belekotsz random emberekbe es probalod oket kivesezni es megnyugszol h masnak is szar.
De tudod, mindenkinek vilagos h pszichopata vagy. Nem nyertel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!