Kutya pénisze vérzik?
A kan szobakutyámnak van egy plüss állata és néha el szokta kezdeni … szóval tudjátok pàrosodna vele. Ilyenkor többnyire rászólunk, de most teljesen be volt pörögve, nagyon nekiugrott a játéknak. Aztán egyszercsak spriccelt egyet és vér is volt benne ami kijött, de nem sűrű hanem híg és csak egy két pár csepp kb mint amikor valaki elvágja az ujját.
A játékon nincs semmi ami felsérthette volna és a vér belülről jött. Megtöröltem neki , akkor még volt 1-2 csepp de aztán teljesen elmúlt. Étvágya, kedélye jó, ugyanolyan mint máskor.
Lehet h az erekció hatására elpattanz egy hajszálér??
Volt valakinek hasonló tapasztalata?
Innentől nyilván kamu a kérdés. Valami kis unatkozó tini, aki kutyát is csak láncon látott eddig a családban itt akar feszültséget generálni egy ilyen kérdéssel.
Aki szereti a kutyáját, nem így áll hozzá. Akibe meg még némi felelősség is szorult, végképp nem így viselkedik.
Igen? Amikor te kiírnál egy kérdést a kutyád egészségéről és 300an ugranának a torkodnak akkor te is így reagálnál.
A kérdés nem kamu.
Nèzd végig az emberek reakcióját a válaszok közt, egyszerűen nevetséges és hihetetlen .
Amikor persze a kérdező hasonló stílusban reagál akkor ő a rossz.
Viccesek vagytok
#39 "a pávának nincs nyelve"
Azt hittem, már kimutattad az intelligenciád mélypontját, de még van lejjebb :)
Akkor ez itt micsoda?
Rómában luxuseledel volt.
De amúgy sem szó szerint volt értendő a mondat, de semmi baj, jogod van hülyének lenni. Mondjuk elég csúnyán visszaélsz vele.
P.S.: Nem búcsúztál már el vagy háromszor?
kérdező!
az egész onnan indult ki h azt mondtuk vigyed állatorvoshoz és ne az oldalon tájékozodj HELYETTE az nem baj ha mellette de ne helyette. kicsit tényleg nagyon ideges lettél bár értem a te oldalad is.
,,kérdező!
az egész onnan indult ki h azt mondtuk vigyed állatorvoshoz és ne az oldalon tájékozodj HELYETTE az nem baj ha mellette de ne helyette. kicsit tényleg nagyon ideges lettél bár értem a te oldalad is."
most ezzel a válasszal mi abajod?
Te nagyon nagyon beteg vagy. És tudod mit? Az h neked ez jutott eszedbe a kérdésemről és ezt gondolod ez rendesen ijesztő.
Te beteg vagy ember, és nem kicsit
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!