Nem fog fázni télen?
Azért tettem fel a kérdést, hogy várható-e egyáltalán, hogy megnő a hasán a szőr, vagy nem. Ha hidegebb lesz, akkor nyilván nem szívesen hagyom így kint. Nem vagyok kezdő kutyatartó, csak border collieban. Általában kisebb testű kutyáink voltak, és a német juhászunknál sem emlékszek arra, hogy pucér lett volna a hasa. Bár ő másabb, mert ő hosszú szőrű, neki mindig is nagy bundája volt, nem is szeret bent lenni télen a házban.
20: Persze, megkapott mindent féreghajtással együtt. Megkapta a kettő kezdőt, most kapja a harmadikat, mert eltelt már 1 hónap, és erre két hétre kapja majd a veszettség ellenit és a chipet egyben.
Minden évben megkapja ezeket a német juhász is, de ő már egyben kapja a veszettség ellenit és a kombináltat, így nála ez egy évben már csak egy alkalmas történet.
Amikor nekünk Husky kutyánk (szeptemberi születésű) kicsi volt, ugyanez volt a helyzet. Kb. 3 hónapig végig bent volt velünk, amíg meg nem kapott minden oltást, akkor kezdtük kiszoktatni a kertbe is, a másik kutyához.
Fog neki nőni szőr ott is, de szerintem legalább éjszakára tartsátok bent tavaszig.
De amig a parvot nem kapta meg addig nem kéne összeengedned a német juhásszal. A nagy szőrű németjuhásznak is csupasz a hasa kölyökként. Minden kutyának csupasz. Ok hogy voltak kutyáid de azért az nem ugyanaz.
Olvass szakkönyveket is. Így fogod tudni jól tartani a kutyád máskülönben nem fogod érteni mit miért csinál miért ilyen mint pl. A szőrtelen csupasz has is. Egy kutyát tartónak már ez nem kéne kérdésnek lennie. De inkább ezt ne tudd mint azt hogy prémium kölyöktáp kell a kutyának.
Az ugye meg van, hogy border nem kerti dísznek van?
Egyetlen normális tenyésztő, ahogy a fajtamentés sem ad csak kintre kutyát!
Nyilván occsón lehet szaporítótól szerezni kölyköt, aki magasról tesz arra, hogy hova, kihez kerül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!