Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fél tőlem a kutya? Mit tehetek...

Fél tőlem a kutya? Mit tehetek hogy újra bízzon bennem?

Figyelt kérdés
herélése komplikációs lett. Azóta fél tőlem nem bízik bennem mert én kötöttem neki át a sebet én piszkálom stb... Elmúlik majd és újra szeretni fog?
2010. szept. 1. 10:12
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
pedig azt mondják rutin műtét. Sokan írták hogy már másnap vagy az nap kutya baja se volt hát gondoltam én is bele vágok...
2010. szept. 1. 11:58
 32/38 anonim ***** válasza:
0%
jaj ahgyuk már ezt a hü.lyeséget!mindenki azt mondja ivartalanitsuk a kutyákat na odáig rendben is van hogy sok betegséget meg lehet elözni de ez 50-50%arányban van,lehet ugyan ugy beteg és lehet ugyanugy egészséges is.na de mindenki azt mondja a szuka kutyának fáj a párzás.az ellés stb....és ezért iavrtalanitsuk de ennyi erővel a fajtatiszta,törzskönyves,szűrt,dij nyertes,mestertenyésztőtől vásárólt egyedeket is kéne és nem csak a keverék vagy a mixeket,és a tenyésztőknek semm kéne tenyészteni és a szaporítónak semm kéne szaporitani.ha valaki szeretne kutyát menyen be az illatos út ebrendészeti telepre vagy más menhelyre ahol megunt,gazdira váró kutyák várnak:hogy mit tehetm én hogy ide adtak?születet egy gyerek,vagy csak szimplán meg untak,fajtatiszta kell nekik,főiskolába megy,elköltözött és nem vihet magával?vagy kiboritotam a kukát mert nem voltam nevelve?ha a kutyák beszélni tudnának minden menhelyi kutya ezt hajtogatná,mit tetem én?a fajtatiszták meg kb dicsekednek hogy jaj képzeld én a múlt héten nyertem meg a versenyt,ilyen dijat,meg amolyat kaptam te meg egy senki kis korcs avgy kb ezt mondanák az agony kényeztetet ebek,szerintem minden kutya kutya,fajtatiszta avgy korcs avgy keverék akár mix is ugyanolyan jól tud szeretni mint bármelyik fajta egyed,fére ne értsetek én imádom a fajtatisztákat s keveékeket,mixeket,s korcsokat is.korcs=sok sok fajta keveréke pl:foxi-pincsi-malamut,bernipásztor,agár keverék avgy ilyesmik,a mix=több fajta kutya keveréke pl:lablaor-vizsla-tacsko és ilyesmik a keverék az két fajtatiszta kutya keveredése pl:bolognese.tacsi stb...amugy minden kutya keverék mível farkasból kombinálták ki.LE LEHET PONTOZNI DE EZ AZ IGAZSÁG!
2010. szept. 1. 11:59
 33/38 anonim ***** válasza:
0%
nem csoda ha meg haragudott rád a kutyád!utcso voltam
2010. szept. 1. 12:00
 34/38 anonim ***** válasza:
Dantes igazad van. És is ezt mondom itt, de mindenki támad és veszekszik. Igazad van...egyetértek!!!
2010. szept. 1. 12:08
 35/38 A kérdező kommentje:
azért én bízok benne hogy jó döntés volt :)minden nehézség ellenére is,
2010. szept. 1. 12:43
 36/38 Akiteki ***** válasza:

10:38

Benne vagyok. Járj elöl jó példával és kezdjük veled!

2010. szept. 1. 18:40
 37/38 anonim ***** válasza:

Drága kérdező!

Ha bújik hozzád, akkor nincs semmi gond!!! MEgy utánad, bújik, meg puszi:) Akkor nincs semmi gond, és akkor ne aggódj!!! NEkem is rossz érzés volt, de túl lettünk rajta... Azóta én úgy vettem észre, hogy még jobban ragaszkodik hozzám. Tudod, Te vagy mellette amikor fáj neki, ő ezt érzi. Tudja, hogy szereted, ezt érzik a kutyák, és így amiket írsz nem tűnsz felületes gazdinak:)

A puszik az én kutyámnak is jól estek:) OTt állt azzal a gallérral a nyakán.... MAjd' megszakadt a szívem..

Azt olvastam valahol, hogy a kutya akkaor bízik az emberben, illetve akkor fog nagyon ragaszkodnia z emberéhez, ha az őszinte vele. A kutyák mindnennél jobban átlátnak az a emberen. Szóval, ő tudja, hogy mellette vagy:)

Az egyik lelkes válaszolónak.

Akinek nincs pénze ivartalanításra, az ne tartson kutyát... Ahol az én kutyámat műtötték, ott két műtét tipus van. Egy olcsóbb, és az extra. NEkem az extra került 30 ezerbe (de én kértem labort, és egyéb altatásban elvégezendő rutin vizsgálatokat). Az olcsób az kb 15 ezer.(de nem tudom pontosan)

Ha ennyi pénze nincs az embernek, akkor minek vesz kutyát?! Bunker építésére van pénz, de hogy a kutya jobb és egészségesebb életet élhessen, arra nincs...

Sajnálom a kutyádat...

2010. szept. 2. 10:19
 38/38 A kérdező kommentje:

ma voltunk megint a dokinal nem kaptam jo hireket :(

meg 3 het lakas fogsag.. ezt nehez kivitelezni egy kinti kutyaval aki akkor jon be amikor akar de ha hivosebb van O a kertben szeret lenni de ost a fertozes elkerulese vegett nem mehet ki csak a szuksegleteit intezni ...

na ez a kemeny dio...

2010. szept. 2. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!