Fél tőlem a kutya? Mit tehetek hogy újra bízzon bennem?
10:38
Benne vagyok. Járj elöl jó példával és kezdjük veled!
Drága kérdező!
Ha bújik hozzád, akkor nincs semmi gond!!! MEgy utánad, bújik, meg puszi:) Akkor nincs semmi gond, és akkor ne aggódj!!! NEkem is rossz érzés volt, de túl lettünk rajta... Azóta én úgy vettem észre, hogy még jobban ragaszkodik hozzám. Tudod, Te vagy mellette amikor fáj neki, ő ezt érzi. Tudja, hogy szereted, ezt érzik a kutyák, és így amiket írsz nem tűnsz felületes gazdinak:)
A puszik az én kutyámnak is jól estek:) OTt állt azzal a gallérral a nyakán.... MAjd' megszakadt a szívem..
Azt olvastam valahol, hogy a kutya akkaor bízik az emberben, illetve akkor fog nagyon ragaszkodnia z emberéhez, ha az őszinte vele. A kutyák mindnennél jobban átlátnak az a emberen. Szóval, ő tudja, hogy mellette vagy:)
Az egyik lelkes válaszolónak.
Akinek nincs pénze ivartalanításra, az ne tartson kutyát... Ahol az én kutyámat műtötték, ott két műtét tipus van. Egy olcsóbb, és az extra. NEkem az extra került 30 ezerbe (de én kértem labort, és egyéb altatásban elvégezendő rutin vizsgálatokat). Az olcsób az kb 15 ezer.(de nem tudom pontosan)
Ha ennyi pénze nincs az embernek, akkor minek vesz kutyát?! Bunker építésére van pénz, de hogy a kutya jobb és egészségesebb életet élhessen, arra nincs...
Sajnálom a kutyádat...
ma voltunk megint a dokinal nem kaptam jo hireket :(
meg 3 het lakas fogsag.. ezt nehez kivitelezni egy kinti kutyaval aki akkor jon be amikor akar de ha hivosebb van O a kertben szeret lenni de ost a fertozes elkerulese vegett nem mehet ki csak a szuksegleteit intezni ...
na ez a kemeny dio...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!