Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fél tőlem a kutya? Mit tehetek...

Fél tőlem a kutya? Mit tehetek hogy újra bízzon bennem?

Figyelt kérdés
herélése komplikációs lett. Azóta fél tőlem nem bízik bennem mert én kötöttem neki át a sebet én piszkálom stb... Elmúlik majd és újra szeretni fog?
2010. szept. 1. 10:12
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%

Persze, végülis a prosztatarákot kezelni inkább van szíve, meg pénze az embernek.

A 7 év fölötti ivaros szukák 70%-ának van emlődaganata, és az emlődaganatok 50%-a rossz indulatú. Tehát minden harmadik ivaros szuka 7 év fölött emlőrákos.

Pont most műtik itt valamelyik előző kérdezőnek a kutyáját gennyes méhgyulladáshoz.

Szerintem annak nincs szive, aki megkockáztat ilyen horror betegségeket. A pénzt meg hagyjuk is, összehasonlíthatatlan az ivartalanítás ára egy rákos kutya kezelésével.

2010. szept. 1. 11:14
 22/38 anonim ***** válasza:
0%
Figyi tutira bisztos,hogy oda egy kutya sem fog bemenni. Ez 100%. Nem ismertek engem én mindent megoldok. Ivartalanításra meg nincs pénzem.
2010. szept. 1. 11:16
 23/38 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon érdekes sosem ivartalanítottam ki a kutyámat,mégsem volt ilyen gondja sohase.Sosem volt rákos.
2010. szept. 1. 11:18
 24/38 anonim ***** válasza:
Figyi utolsó! Díjazandó, hogy legalább felelősségtudatos próbálasz lenni és én tényleg tiszta szívből kívánom, hogy sikerüljön megoldani :) Megértem, hogy ragaszkodsz és tényleg remélem sikerül!!!
2010. szept. 1. 11:19
 25/38 anonim ***** válasza:
Az én szukámat meg kellett műteni, mert orvosilag volt muszáj...a természetben ez nem oldódott volna meg...bizonyára ott csúnya vége lett volna, ha nincs műtét...
2010. szept. 1. 11:21
 26/38 anonim ***** válasza:
0%

Nah végre valaki melettem is áll. Köszi 11:19. :D

Tuti,hogy az én kutyámat nem fogja senki sem felcsinálni,de nem is lesz ivartalanítva.

2010. szept. 1. 11:22
 27/38 anonim ***** válasza:
11:21 ha muszály ivartalanítani,akkor persze hogy muszály is.
2010. szept. 1. 11:23
 28/38 A kérdező kommentje:

még tart az ápolás hiszen tegnap volt a második műtét ami majdnem az életébe került szóval nagyon lábadozik. De most egy olyan orvos kezeli aki tényleg orvos !

sokat simogatom beszélek hozzá szeretgetem.

Most mivel elég hűvös van nincs kint csak egy kis séta és be a házba. Azt hiszem javul a helyzet mert a fürdőszobába mindig be jön utánnam tök mindegy neki mit csinálok és utánam jött :)

megpuszilgattam... Még így is hogy így megjártam a heréléssel mellette vagyok de legközelebb jobban utána járok az orvosoknak kivel érdemes csináltatni.. igaz az állatorvosra is hogy olcsó húsnak híg a leve!!!

köszönöm az értelmes válaszokat megyek vissza hozzá. az ölembe bújik én meg smizem.. azt szereti

2010. szept. 1. 11:44
 29/38 anonim ***** válasza:

Az én kutyámat is tavaly ősszel ivartalanították, azóta sokkal kiegyensúlyozottabb.

Az ő műtétje sem volt egyszerű, mert rosszul reagált az altatógázra, felborult a keringése, és fél órán át próbálták őt visszahozni:( 3 napig kanül volt a lábában, nagyon kis kókadt volt, de túlléptünk rajta, és azóta minden a legnagyobb rendben.

Nálatok sem lesz semmi probléma. A kutyád nem haragszik Rád, akárki akármilyen butaságokat ír itt:)

És jól tetted, hogy megműttetted.

2010. szept. 1. 11:53
 30/38 anonim ***** válasza:
100%

ma 10:49: Hű. De jó, hogy sikerült elajándékozni. Az persze gondolom nem érdekel, hogy milyen egészségügyi megterhelést jelent a szülés a szukának. Gondolom, betegségekre sem szűrted. Mert minek az, hátha a kölykök valami cuki kis örökletes betegségben fognak szenvedni.

És persze gondolom az se izgat, hogy vajon az a sok-sok százezer kutya ami senkinek se kell, és ment a menhelyre, mert egy hozzád hasonló agyatlan, nem tudta őket őket elajándékozni. Azért hadd legyenek kölykök ügye?

Még véletlenül se gondolkodj felelősség teljesen.

És tényleg nem kell ivartalaníttatni. Ha rákos lesz, az nagyon mókás dolog nem igaz?

2010. szept. 1. 11:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!