Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fél tőlem a kutya? Mit tehetek...

Fél tőlem a kutya? Mit tehetek hogy újra bízzon bennem?

Figyelt kérdés
herélése komplikációs lett. Azóta fél tőlem nem bízik bennem mert én kötöttem neki át a sebet én piszkálom stb... Elmúlik majd és újra szeretni fog?
2010. szept. 1. 10:12
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

Na mire pepötygöm özönlenek a válaszok.:)

Ne legyél letörve!!!

Nálunk sem ment minden simán, mint ahogy írtam. Én voltam vele itthon, nekem sem örült. DE! Engem látott egész nap, éjszaka stb. Amikro a többiek hazaértek, nekik úgy tekerte a farkát, mint a szél.. Örülj neki:) Mert ez azt jelenti, hogy jól van a kutyád. Amikor kicsi voltál, és beteg voltál, otthon maradt veled az anyukád, ő vitte a teát, meg a keserű gyógyszert. Hálás voltál neki, bár biztos, hogy te is vitatkoztál vele, hogy neked nem kell a gyógyszer. Aztán hazajött apu, tök örültél neki. Ez valahogy normális. DE nagyon is tudtad, hogy anyukádnak hálás vagy.

Ma már ismét nekem örül jobban a kutyám, ha csak kinézek hozzá, tekeria farkincáját:) nyugi, nem lesz baj...

2010. szept. 1. 10:38
 12/38 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem meg nem veled van baja, hanem a meghurcoltatással amin keresztül ment, az elrontott műtéttel, vérveszteséggel, stb.

Én végig bent álltam a műtét alatt a műtőben a kutyával, ott voltam vele mikor elaludt, meg mikor felkelt, de annyira kis esendő volt, hogy azonnal hozzám fordult, én is vele aludtam a földön.

Szerintem légy vele türelmes, várd míg kapcsolatot kezdeményez, ha bármit kezdeményez, már kapd is elő a zsebedből a sajtkockát, és lassan, nyugodtan simítsd végig a hátát. Ne dögönyözd, ne bizalmaskodj, légy nyugodt, és ahányszor nyit feléd erősítsd meg abban, hogy ez jó.

Hamar helyre fog állni.

2010. szept. 1. 10:39
 13/38 anonim ***** válasza:
80%

Istenem...olyan hülyeségeket írtok, hogy az már nekem fáj.

A kutya nem ért abból semmit, hogy ki van herélve. Kezdjük ezzel.

Aztán, minek legyenek kölykök? Na minek? Így is másfél millió kutya van a menhelyeken. Legyen még több, nagy okos válaszoló?

Nem törzskönyvezett, betegségekre nem szűrt, senkinek se kellő kölyök kutyák legyenek?

Gondolkodni, az nem megy mi?

Mi az, hogy nem jó a kutyának? A kutya nem ember! Nem olyan mint te! Idióta! A kutya nem élvezi a szexet, nincs szükségre, rá hogy párosodjon!

2010. szept. 1. 10:44
 14/38 anonim ***** válasza:
0%
Te esküszöm nem vagy normális. Én igenis örülök ha a kutyámnak lesz kiskutyája. Érdekes nekem mindig sikerül elajándékoznom. Vagy ismerősöknek,barátoknak. Vagy hirdetem a neten vagy újságban. Eddig mindig elvitték őket.Sosem volt ezzel gond,és még a mai napig tudom,hogy jól bánnak vele. Szóval ENNYI VAGY!!!
2010. szept. 1. 10:49
 15/38 anonim ***** válasza:
0%
Én nem veszekedni akartam,de ha már ti is akkor én miért nee?!!!
2010. szept. 1. 10:51
 16/38 anonim ***** válasza:
0%
10.38 agyvérzést ne kapjál már :)) És nem kell dupla betűkkel nyomatékosítani...mindenkinek saját joga elajándékozni a kiskutyákat, vagy megelletni a kutyát, cicát, de abban igaza van az előttem szólónak, ahogyan én is írtam, hogy rengeteg kóbor állat van, rengeteg menhelyi kutya és bántalmazott állat. Ha valóban ennyire állatszerető itt a sok ostoba, akkor inkább azen törjétek a fejeteket, hogy hogyan segítsetek!
2010. szept. 1. 10:57
 17/38 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ma Magyarországon 10 millió ember él, és 2,5 millió kutya. Ebből 1 milliónak van gadzája, 1,5-nek nincs.

Ha a te kutyád egy évben 1-szer ellik, az évi 6 kiskutya, mondjuk, hogy csak 2 szuka van közte. A két szukából csak egynek a gazdája olyan felelőtlen, mint te, hogy elleti. Akkor a te kutyád 10 év alatt (többet tuti nem él az állandó elletés miatt) 8 olyan szukát hoz világra, akik szintén évente ellenek. Ez már évi 48 kiskutya, 10 év alatt 480. Folytassam a számolást, vagy érted, hogy miről van szó?

2010. szept. 1. 11:00
 18/38 Norczy ***** válasza:
elfog múlni a kutyusodnak ez a bizalmatlansága! Nálunk a csau-m elég sokat betegeskedik(éljenek a felelőtlen szaporítók és az akkori tudatlanságom, persze attól még imádom őt) és sokszor kell állatorvoshoz menni + otthon kezelni, nagyon sokszor ő sem hajlandó velem szóba állni, mindenki máshoz bujik, hizeleg neki, de egy darabig hozzám nem is szól! De 2-3 nap elég neki és lehiggad illetve ha már érzi hogy jobb lett ettől a sok szadulástól neki akkor is elkezd újra normálisan viselkedni velem! Úgyhogy türelem, csinálj mindent ugyanúgy mint eddig és akkor egy idő után visszatér a régi szeretős kutyád!
2010. szept. 1. 11:00
 19/38 anonim ***** válasza:
0%
Értem én hogy sok az állatmenhelyen a kutya,vagy a kóbor kutya. Csak tudjátok nem mindenkinek van szive kiheréltetni,vagy éppen nem mindenkinek van rá pénze. Az én kutyámat pedig nem fogom engedni,hogy felcsinálják,mivel velem alszik. Amikor már nagyobb lesz csinálni fogunk neki egy olyan helyet estére,hogy ő ne jöhessen ki és ne menjen be oda semilyen állat.
2010. szept. 1. 11:10
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
Egy tüzelő szukához nincs az a betonfal,ami elég volna. Aki be akar menni, az bizony be is fog! Előre figyelmeztetett a doki és én sem hittem neki...
2010. szept. 1. 11:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!