Fél tőlem a kutya? Mit tehetek hogy újra bízzon bennem?
Na mire pepötygöm özönlenek a válaszok.:)
Ne legyél letörve!!!
Nálunk sem ment minden simán, mint ahogy írtam. Én voltam vele itthon, nekem sem örült. DE! Engem látott egész nap, éjszaka stb. Amikro a többiek hazaértek, nekik úgy tekerte a farkát, mint a szél.. Örülj neki:) Mert ez azt jelenti, hogy jól van a kutyád. Amikor kicsi voltál, és beteg voltál, otthon maradt veled az anyukád, ő vitte a teát, meg a keserű gyógyszert. Hálás voltál neki, bár biztos, hogy te is vitatkoztál vele, hogy neked nem kell a gyógyszer. Aztán hazajött apu, tök örültél neki. Ez valahogy normális. DE nagyon is tudtad, hogy anyukádnak hálás vagy.
Ma már ismét nekem örül jobban a kutyám, ha csak kinézek hozzá, tekeria farkincáját:) nyugi, nem lesz baj...
Szerintem meg nem veled van baja, hanem a meghurcoltatással amin keresztül ment, az elrontott műtéttel, vérveszteséggel, stb.
Én végig bent álltam a műtét alatt a műtőben a kutyával, ott voltam vele mikor elaludt, meg mikor felkelt, de annyira kis esendő volt, hogy azonnal hozzám fordult, én is vele aludtam a földön.
Szerintem légy vele türelmes, várd míg kapcsolatot kezdeményez, ha bármit kezdeményez, már kapd is elő a zsebedből a sajtkockát, és lassan, nyugodtan simítsd végig a hátát. Ne dögönyözd, ne bizalmaskodj, légy nyugodt, és ahányszor nyit feléd erősítsd meg abban, hogy ez jó.
Hamar helyre fog állni.
Istenem...olyan hülyeségeket írtok, hogy az már nekem fáj.
A kutya nem ért abból semmit, hogy ki van herélve. Kezdjük ezzel.
Aztán, minek legyenek kölykök? Na minek? Így is másfél millió kutya van a menhelyeken. Legyen még több, nagy okos válaszoló?
Nem törzskönyvezett, betegségekre nem szűrt, senkinek se kellő kölyök kutyák legyenek?
Gondolkodni, az nem megy mi?
Mi az, hogy nem jó a kutyának? A kutya nem ember! Nem olyan mint te! Idióta! A kutya nem élvezi a szexet, nincs szükségre, rá hogy párosodjon!
Figyelj, ma Magyarországon 10 millió ember él, és 2,5 millió kutya. Ebből 1 milliónak van gadzája, 1,5-nek nincs.
Ha a te kutyád egy évben 1-szer ellik, az évi 6 kiskutya, mondjuk, hogy csak 2 szuka van közte. A két szukából csak egynek a gazdája olyan felelőtlen, mint te, hogy elleti. Akkor a te kutyád 10 év alatt (többet tuti nem él az állandó elletés miatt) 8 olyan szukát hoz világra, akik szintén évente ellenek. Ez már évi 48 kiskutya, 10 év alatt 480. Folytassam a számolást, vagy érted, hogy miről van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!