Illatos útról elvitték az állatokat, vagy elaltatták őket?
2021. szept. 2. 12:57
1/24 anonim válasza:
Szerintem az oldal nem mukodik csak.
2/24 A kérdező kommentje:
Akkor az azért nem lenne baj, ha ezt jeleznék! Remélem, az állataikra több gondot fordítanak!
Illatoson tudnak egyáltalán valami infót adni egy-egy kutyáról? (kora, eü állapota, mennyire domináns, hogy jön ki a többiekkel, vagy változatlanul zsákbamacska onnan örökbefogadni?)
2021. szept. 2. 13:06
3/24 anonim válasza:
Csatolmányban benne van. A járvány miatt ZÁRVA.
4/24 Maya Bunnyheart válasza:
Új weboldaluk van: [link]
5/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infókat. Kommentben írt kérdésre valaki? Változott valami jó irányban az elmúlt években az Illatoson?
2021. szept. 2. 14:52
7/24 A kérdező kommentje:
Náluk nem oldották fel a zárat? Mindegy is! Menhely meg nem ad ki kutyát féléves szívatás, 100 négyzetméteres lakás, negyedmillás fizu nélkül.
Nincs mit tenni, másképpen kell megoldanom. Köszi az infót
2021. szept. 2. 17:09
8/24 anonim válasza:
Negyed millás fizu az csak szinte minimálbér.
9/24 A kérdező kommentje:
Az lehet, csakhogy én rokkantnyugdíjból élek, 100 alatt. : (
2021. szept. 2. 17:41
10/24 anonim válasza:
Őszintén sajnálom. Biztosan találsz megoldást. Egy kutya legjobb helyen egy nyugdíjasnál van szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!