Elkezdett kifehéredni a kutya.Elrontottam valamit?
Ugye nem hipózod? :D
Bocs, a viccet félretéve ezt úgy hívják, hogy a kutya őszül.
Most,hogy mondod a bőre is sokkal világosabb a legtöbb ilyen színű helyen,ilyen..foltos.
Ha jól emlékszem egy pár hónapja kezdődött csak,eleinte csak az orra körül,majd a szája körül lett,aztán a szemek körül is.Ilyen öreg pofája lett.
Utána egy hétre elmentem itthonról,mire haza jöttem anyám mutogatta,hogy őszül több helyen is,féltem hogy valami korán öregedős betegség vagy valami..
Ha pigment hiánya van akkor az elviekben gyógyíthatatlan.Ilyen kis félfehérke marad gondolom.Érdekes.De legalább egyedi,majd megmutatom a tenyésztőnek is,had essen le az álla mi lett belőle.
Azért minden esetre holnap elviszem a dokihoz nézze meg nincs-e valami egyéb baja vagy valami,ha nem múlik akkor majd..megszokom 😅
De meddig fajulhat,teljesen ki fog fehéredni a fekete kutyám? 😂
Hát,kár érte,de így is az én szépségem marad.Bár elég hülyén fest,hogy a neve 'Black Jack' és egyre fehérebb..:)
Mondjuk mindig csak Jacknek hívtuk,a törzskönyv meg nem kell sehová.. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!