Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Meghalt a kutyám, hogy tegyem...

Meghalt a kutyám, hogy tegyem túl magam rajta?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy picsogós fajta, de tegnap hajnalban meghalt a kutyám és azóta sírok, rendesen fáj. Sokat szenvedett, próbáltuk megmenteni, lehet nem kellett volna mert így csak elhúztuk a dolgot. Szépen gyógyult, ápoltuk, aztán öngyilkos lett. Kiharapta a saját sebét és elvérzett. Most nem tudom mit tegyek, láttam leépülni, most csak ő jár a fejemben, olyan mintha egy családtagot vesztettem volna el. Vele nőttem fel, 8 éves volt, de még kellett volna neki minimum 5 év. Azt hittem megélheti a 14 éves kort is, nem készültem fel rá, azt hittem sikerül megmenteni. Jobban volt... És nem volt öreg. Mihez kezdjek most? Hajnal ötkor halt meg, még langyos volt a teste mikor eltemettük. Kivérzett... Annyira sírok. Fénykorában elérte a 70-75 kg-ot, mikor meghalt már csak 40 lehetett, de már kezdett egyre többet enni, örültem hogy falja a macskatápot (az lett a kedvence a műtét után) nem ment el vérmérgezésben ezért már teljesen beleéltem magam hogy felépül. Konkrétan így kétszer veszítettem el, az hogy elkezdtem hinni, csak még fájdalmasabbá tette. Vannak még kutyák a portán, őket is szeretem de nem kárpótolnak és nem segítenek. Nekem ő kell!! De már nem tudom megsimogatni soha többé... És hiába hívom a nevén, nem jön soha többé. Sokszor eszembe jut hogy odaadom a maradék ropimat, aztán rájövök hogy már nem tudom. :(((
2021. aug. 26. 22:30
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
"Ha valamelyik szerettem (mindkét szülőm vagy a párom) meghal, azonnal követem őket." - ez idős házaspároknál még normális is, hogy egymás után halnak, de a szüleid meg biztosan nem akarnák, hogy kövesd őket, ha meghalnak.
2021. szept. 9. 21:37
 32/36 A kérdező kommentje:
Valószínűleg az lesz. Bár utálom az agyturkászokat, nem fog belőlem kiszedni semmit. Nem is tudom miért vagyok ilyen gyenge :( Egy kutya halála is teljesen lehozott az életről, el sem tudom képzelni mit fog okozni ha meghal egy szerettem. :((
2021. szept. 9. 22:10
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy gyenge egyáltalán.

Jársz friss levegőre ? El tudod terelni a figyelmedet azért néha ?

Nagyon szomorú vagy még ?

Ne gondolj most abba, mi lesz, ha meghal egy szeretted.

Nehéz most méginkább, jön az ősz, ez is olyan melankolikussá teszi az embert.

Menj el egy pszichológushoz , beszélgess emberekkel , esetleg olyanokkal is, akik átélték ugyanezt.

Jöjj ki ebből a rossz lelkiállapotból. Nagyon szorítok Neked ! 🍀🌞

2021. szept. 9. 22:16
 34/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Megpróbálom.
2021. szept. 9. 22:34
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

Remélem is...

És adj hírt magadról , az állapotodról...

Írtad, hogy lelkileg instabil vagy. Bánt még ezenkívül is valami ? Van, akivel teljesen őszintén tudsz beszélgetni ?

2021. szept. 9. 22:42
 36/36 A kérdező kommentje:
Párommal fogunk beszélgetni, nagyjából őszintén, de teljesen senki előtt sem nyílok meg. Sok minden bántja a lelkem igen. Céltalannak érzemérzem magam. Majd írok természetesen.
2021. szept. 9. 23:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!