Nem vagyok egy picsogós fajta, de tegnap hajnalban meghalt a kutyám és azóta sírok, rendesen fáj. Sokat szenvedett, próbáltuk megmenteni, lehet nem kellett volna mert így csak elhúztuk a dolgot. Szépen gyógyult, ápoltuk, aztán öngyilkos lett. Kiharapta a saját sebét és elvérzett. Most nem tudom mit tegyek, láttam leépülni, most csak ő jár a fejemben, olyan mintha egy családtagot vesztettem volna el. Vele nőttem fel, 8 éves volt, de még kellett volna neki minimum 5 év. Azt hittem megélheti a 14 éves kort is, nem készültem fel rá, azt hittem sikerül megmenteni. Jobban volt... És nem volt öreg. Mihez kezdjek most? Hajnal ötkor halt meg, még langyos volt a teste mikor eltemettük. Kivérzett... Annyira sírok. Fénykorában elérte a 70-75 kg-ot, mikor meghalt már csak 40 lehetett, de már kezdett egyre többet enni, örültem hogy falja a macskatápot (az lett a kedvence a műtét után) nem ment el vérmérgezésben ezért már teljesen beleéltem magam hogy felépül. Konkrétan így kétszer veszítettem el, az hogy elkezdtem hinni, csak még fájdalmasabbá tette. Vannak még kutyák a portán, őket is szeretem de nem kárpótolnak és nem segítenek. Nekem ő kell!! De már nem tudom megsimogatni soha többé... És hiába hívom a nevén, nem jön soha többé. Sokszor eszembe jut hogy odaadom a maradék ropimat, aztán rájövök hogy már nem tudom. :(((
"Fogalmam sincs hogy azért jött e haza, hogy megmentsük vagy hogy elaltassuk."
Hol volt a kutyád?
Csak nem kóborolt és a sebek netán verekedésből lettek rajta?
Orvos ellátta ?
" aztán öngyilkos lett. Kiharapta a saját sebét és elvérzett"
nem lett öngyilkos. Fájt, vagy viszketett a sebe és kutya módra gyógyítani akarta magának. Ha sebes egy kutya, gallért adnak rá, vagy valami trikó szerűt, hogy ne érjen a sebhez.
Sajnállak, hogy elvesztetted a kutyádat, de a következőkutyádra jobban oda kell figyelned.
2021. aug. 27. 00:02
12/36 anonim válasza:
Milyen fajta volt?
Engedd el ha szereted.
Ő nem szeretné hogy összetörj, ez teljesen biztos.
2021. aug. 27. 00:02
13/36 anonim válasza:
11es jól mondja. Kutyák soha nem adják fel.Tanulhatnánk tőlük
2021. aug. 27. 00:05
14/36 anonim válasza:
Őszinte részvétem, de alap lett volna rá gallér vagy ruha, valami. Az állatorvos nem mondta?
2021. aug. 27. 00:12
15/36 A kérdező kommentje:
Olyan nagytestű kuvasz volt hogy nem adhattunk rá gallért. A gézeket leszaggatta, a varratokat kiszedte. Fájdalomcsillapítót kapott minden nap. Tudom hogy más kutyánál nincs olyan hogy öngyilkosság, de ő más volt, nagyon okos és egyáltalán nem állatszerű viselkedése volt. Láttam a szemében hogy sajnos nem akar élni. :(
Vadászok lelőtték, úgy jött haza hogy lógott a lába, már csak az inak tartották. Leamputálta doki a lábát, azt mondta csak akkor van baj, ha kiharapja a sebet. Kérlek ne kezdjétek hogy jobban is figyelhettem volna, mert ennél jobban nem lehet. És nincs is mire.
Mintha egy beteget a nővér tisztességesen ápolna, de az leugrik az emeletről. Nyilván nem a nővér hibája hogy szellőztette a szobát és alapjáraton nem nézte ki senki a betegből hogy erre készül. Ez egy példa.
Tegnap óta már jobban érzem magam. Köszönöm azoknak akik pozitívat írtak.
2021. aug. 27. 07:43
16/36 anonim válasza:
Van elég baja, ne bántsátok. Most már mindegy tényleg sajnos.....
2021. aug. 27. 08:04
17/36 anonim válasza:
Egy kuvasz nem óriás testű, és nagyobb kutyákra is adnak gallért... Sajnálom de nem öngyilkos lett, ilyen nincs, emberi múlasztás történt.
2021. aug. 27. 09:14
18/36 A kérdező kommentje:
17-es nem fajtatiszta volt, nagyon nagy testű. Ne kötekedj kérlek, állatorvos szavait követtem, nagyon okos ember, nem múlasztottam el semmit.
2021. aug. 27. 09:19
19/36 A kérdező kommentje:
Jó, mindegy. Még ennél is jobban figyelhettem volna rá, az én hibám hogy meghalt. Az én hibám az egész. Sokat szenvedett. És most én szenvedek helyette. Rossz ember vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!