Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Meghalt a kutyám, hogy tegyem...

Meghalt a kutyám, hogy tegyem túl magam rajta?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy picsogós fajta, de tegnap hajnalban meghalt a kutyám és azóta sírok, rendesen fáj. Sokat szenvedett, próbáltuk megmenteni, lehet nem kellett volna mert így csak elhúztuk a dolgot. Szépen gyógyult, ápoltuk, aztán öngyilkos lett. Kiharapta a saját sebét és elvérzett. Most nem tudom mit tegyek, láttam leépülni, most csak ő jár a fejemben, olyan mintha egy családtagot vesztettem volna el. Vele nőttem fel, 8 éves volt, de még kellett volna neki minimum 5 év. Azt hittem megélheti a 14 éves kort is, nem készültem fel rá, azt hittem sikerül megmenteni. Jobban volt... És nem volt öreg. Mihez kezdjek most? Hajnal ötkor halt meg, még langyos volt a teste mikor eltemettük. Kivérzett... Annyira sírok. Fénykorában elérte a 70-75 kg-ot, mikor meghalt már csak 40 lehetett, de már kezdett egyre többet enni, örültem hogy falja a macskatápot (az lett a kedvence a műtét után) nem ment el vérmérgezésben ezért már teljesen beleéltem magam hogy felépül. Konkrétan így kétszer veszítettem el, az hogy elkezdtem hinni, csak még fájdalmasabbá tette. Vannak még kutyák a portán, őket is szeretem de nem kárpótolnak és nem segítenek. Nekem ő kell!! De már nem tudom megsimogatni soha többé... És hiába hívom a nevén, nem jön soha többé. Sokszor eszembe jut hogy odaadom a maradék ropimat, aztán rájövök hogy már nem tudom. :(((
2021. aug. 26. 22:30
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
78%

"Fogalmam sincs hogy azért jött e haza, hogy megmentsük vagy hogy elaltassuk."

Hol volt a kutyád?

Csak nem kóborolt és a sebek netán verekedésből lettek rajta?

Orvos ellátta ?

" aztán öngyilkos lett. Kiharapta a saját sebét és elvérzett"

nem lett öngyilkos. Fájt, vagy viszketett a sebe és kutya módra gyógyítani akarta magának. Ha sebes egy kutya, gallért adnak rá, vagy valami trikó szerűt, hogy ne érjen a sebhez.

Sajnállak, hogy elvesztetted a kutyádat, de a következőkutyádra jobban oda kell figyelned.

2021. aug. 27. 00:02
 12/36 anonim ***** válasza:
59%

Milyen fajta volt?

Engedd el ha szereted.

Ő nem szeretné hogy összetörj, ez teljesen biztos.

2021. aug. 27. 00:02
 13/36 anonim ***** válasza:
78%
11es jól mondja. Kutyák soha nem adják fel.Tanulhatnánk tőlük
2021. aug. 27. 00:05
 14/36 anonim ***** válasza:
83%
Őszinte részvétem, de alap lett volna rá gallér vagy ruha, valami. Az állatorvos nem mondta?
2021. aug. 27. 00:12
 15/36 A kérdező kommentje:

Olyan nagytestű kuvasz volt hogy nem adhattunk rá gallért. A gézeket leszaggatta, a varratokat kiszedte. Fájdalomcsillapítót kapott minden nap. Tudom hogy más kutyánál nincs olyan hogy öngyilkosság, de ő más volt, nagyon okos és egyáltalán nem állatszerű viselkedése volt. Láttam a szemében hogy sajnos nem akar élni. :(

Vadászok lelőtték, úgy jött haza hogy lógott a lába, már csak az inak tartották. Leamputálta doki a lábát, azt mondta csak akkor van baj, ha kiharapja a sebet. Kérlek ne kezdjétek hogy jobban is figyelhettem volna, mert ennél jobban nem lehet. És nincs is mire.

Mintha egy beteget a nővér tisztességesen ápolna, de az leugrik az emeletről. Nyilván nem a nővér hibája hogy szellőztette a szobát és alapjáraton nem nézte ki senki a betegből hogy erre készül. Ez egy példa.

Tegnap óta már jobban érzem magam. Köszönöm azoknak akik pozitívat írtak.

2021. aug. 27. 07:43
 16/36 anonim ***** válasza:
79%
Van elég baja, ne bántsátok. Most már mindegy tényleg sajnos.....
2021. aug. 27. 08:04
 17/36 anonim ***** válasza:
58%
Egy kuvasz nem óriás testű, és nagyobb kutyákra is adnak gallért... Sajnálom de nem öngyilkos lett, ilyen nincs, emberi múlasztás történt.
2021. aug. 27. 09:14
 18/36 A kérdező kommentje:
17-es nem fajtatiszta volt, nagyon nagy testű. Ne kötekedj kérlek, állatorvos szavait követtem, nagyon okos ember, nem múlasztottam el semmit.
2021. aug. 27. 09:19
 19/36 A kérdező kommentje:
Jó, mindegy. Még ennél is jobban figyelhettem volna rá, az én hibám hogy meghalt. Az én hibám az egész. Sokat szenvedett. És most én szenvedek helyette. Rossz ember vagyok.
2021. aug. 27. 09:27
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem te múlasztottál, az állatorvos.
2021. aug. 27. 09:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!