Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Meghalt a kutyám, hogy tegyem...

Meghalt a kutyám, hogy tegyem túl magam rajta?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy picsogós fajta, de tegnap hajnalban meghalt a kutyám és azóta sírok, rendesen fáj. Sokat szenvedett, próbáltuk megmenteni, lehet nem kellett volna mert így csak elhúztuk a dolgot. Szépen gyógyult, ápoltuk, aztán öngyilkos lett. Kiharapta a saját sebét és elvérzett. Most nem tudom mit tegyek, láttam leépülni, most csak ő jár a fejemben, olyan mintha egy családtagot vesztettem volna el. Vele nőttem fel, 8 éves volt, de még kellett volna neki minimum 5 év. Azt hittem megélheti a 14 éves kort is, nem készültem fel rá, azt hittem sikerül megmenteni. Jobban volt... És nem volt öreg. Mihez kezdjek most? Hajnal ötkor halt meg, még langyos volt a teste mikor eltemettük. Kivérzett... Annyira sírok. Fénykorában elérte a 70-75 kg-ot, mikor meghalt már csak 40 lehetett, de már kezdett egyre többet enni, örültem hogy falja a macskatápot (az lett a kedvence a műtét után) nem ment el vérmérgezésben ezért már teljesen beleéltem magam hogy felépül. Konkrétan így kétszer veszítettem el, az hogy elkezdtem hinni, csak még fájdalmasabbá tette. Vannak még kutyák a portán, őket is szeretem de nem kárpótolnak és nem segítenek. Nekem ő kell!! De már nem tudom megsimogatni soha többé... És hiába hívom a nevén, nem jön soha többé. Sokszor eszembe jut hogy odaadom a maradék ropimat, aztán rájövök hogy már nem tudom. :(((
2021. aug. 26. 22:30
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
76%

Van, hogy kutyára nem lehet gallért tenni, és igenis van olyan okos egy kutya, hogy úgy döntsön neki elég volt. Fejezzétek be azt, hogy a kérdezőt hibáztatjátok, kívánom, hogy veletek is történjen ilyen. Szégyen, hogy emberekben annyi lélek sincs, hogy ilyen helyzetben befogja a száját.

Ennyi erővel miért nem a vadászt hibáztatjátok aki lelőtte a kutyát?

Komolyan aki hibáztatja a másikat mélyen nézzen magába és fogja be a száját.

2021. aug. 27. 11:43
 22/36 A kérdező kommentje:
21-es köszönöm szépen. Nem tudom miért pontoztak le Téged...
2021. aug. 27. 11:53
 23/36 anonim ***** válasza:
57%

Akinek volt már kutyája tudja. Bár az én kutyám nem a sebét harapta ki, hanem nem ette meg amit az orvos előírt neki, a gógyszert pedig nem nyelte le. Borzasztó akaratos volt, de visszagondolva lehet neki is elég volt már.

Mamám kutyája szerencsére még él, de neki egyszer a farka kezdett vérezni mert olyan szinten csóválja, hogy szétverte, orvos hiába kötözte be, mivel ugyanúgy csóválta, azt is leverte, plusz mivel fájt neki, nyalogatta.

2021. aug. 27. 12:01
 24/36 anonim ***** válasza:
62%
Egy kuvasz várható élettartama 10-12 év, 8 éves volt, nem mondhatod rá, hogy nem öreg. A kistestűek tovább élnek. Egyébként részvétem. Gondolj arra, hogy most már semmi nem fáj neki.
2021. aug. 27. 15:42
 25/36 anonim ***** válasza:
61%
Azért pontoznak le egy- egy válaszolót és piszkálják a kérdezőt, mert A gYakorin vannak ezek az emberkék, akik a dühüket, felgyülemlett frusztrációjukat élik ki, jó nagyot belerúgnak a földön fekvőbe. Mert így könnyebb nekik. Élettelen , agresszív lelkek, így valamivel könnyebb nekik elviselni magukat. Nem egyszerűk a mindennapjaik. Így tudnak egy- egy napot túlélni magukkal, másképp nem megy.
2021. aug. 27. 16:21
 26/36 anonim ***** válasza:
66%

Nem kell velük foglalkozni sem, nem vagy rossz gazdi, nem voltál az soha és örülök, hogy jobban vagy.

Majd az idő segít tényleg.

2021. aug. 27. 16:22
 27/36 anonim ***** válasza:
62%
Ne szomorkodj, előbb-utóbb Te is sorra fogsz kerülni. Az élet ilyen. Ahogy egyre több szeretted hal majd meg körülötted, akkor közelebb fogsz kerülni ehhez is. Először nagyon rossz lesz, de utána majd erőt ad, mert megtanulod értékelni a hátralévő időt.
2021. szept. 9. 20:33
 28/36 A kérdező kommentje:
Hát utolsó ez lehet hogy igaz, de kib@szottul szarul megfogalmazott vigasz. Ha valamelyik szerettem (mindkét szülőm vagy a párom) meghal, azonnal követem őket. Nem fogom "megszokni" vagy "beletörődni". Utálom az életet, pedig jó sorom van. Nem szeretek élni, minden meghal körülöttem és ezt nem tudom feldolgozni. Ha eljön az idő, azt én választom meg.
2021. szept. 9. 21:15
 29/36 A kérdező kommentje:
Lelkileg instabil vagyok. :(
2021. szept. 9. 21:17
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Akkor keress fel egy terapeutát. Mi nem tudunk segíteni.
2021. szept. 9. 21:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!