Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek ez hatalmas bűn?

Szerintetek ez hatalmas bűn?

Figyelt kérdés
Ha van egy gazdi és annak van egy kutyája,fajta jellegű, de sajnos nincs tk-je a kutyusnak. Fedeztetik,hordják rendszeresen vizsgálatokra,UH stb. és ha kell orvosi segítség a szüléshez azonnal hívják. A kölyköket megtartják,tulajdonképpen 1 született csak,de ha több lett volna akkor családon belül elajándékozzák. Kis kutyus,shih-tzu tehát nem kell 20 kölyökre számítani.
2010. aug. 29. 18:22
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

20.52

Kölyök nem sínylődik sintértelepen, mert az még olyan édi-bédi meg cuki-muki :) Aztán ha felnő és rájön a kedves gazdi, hogy a cukimuki kutya eszik, sétálni akar, és még be is fosik, akkor jöhet a telep.

2010. aug. 29. 20:56
 32/35 anonim ***** válasza:
A kutya egy éves. Pont most fognak kezdődi a harcok mert nő fel. Én csak tudom. 3 szukám van együtt. Csak tudod én versenyezni járok velük, nagyon keményen nevelem, amit te azért hobbikutyásként nem hiszem hogy megteszel úgyhogy majd számíts rá hogy lesznek bajok, és sehol sincs az már hogy jaj az az én anyukám vaúúú, csak egy másik kutya akivel egy falkában kell élni.
2010. aug. 29. 21:35
 33/35 A kérdező kommentje:
attol meg,hogy en nem jarok versenyekre lehetnek jol nevelt kutyaim,te is azok koze tartozol aki azt hiszi,hogy egy hobbykutyas ember alsobbrendu.nem lesznek bajok ebben biztos vagyok.
2010. aug. 29. 21:44
 34/35 anonim ***** válasza:

Igen, mert törzskönyv híján nem ismered a felmenőit és így könnyen lehet hogy beltenyésztést követsz el, amivel növeled a betegségek esélyét és nem adsz hozzájuk törzskönyvet, így a kölykökkel is megcsinálhatják majd ugyanezt. Ráadásul hogy találsz megfelelő, szintén örökletes betegségeker szűrt kant? Általában nem szoktak a szaporítók szűretni, a tenyésztőknek viszont van törzskönyvük.

Ennyi. Bűn. Én büntetném ha rajtam múlna.

2010. aug. 30. 10:54
 35/35 A kérdező kommentje:
de nem erted hogy ivartalanitva lennenek!?tanulj meg szoveget ertelmezni
2010. aug. 30. 10:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!