Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Yorkshire terrier törzskönyv...

Yorkshire terrier törzskönyv nélkül?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Szeretnék egy yorkit találtam is akiknek született állítólag mind két szülő törzskönyves mégis a kicsiknek nincs törzskönyve.

Pedig állítólag hivatalos kennelről beszélünk. 100 ezer forint egyébként az ára.

Ti mit gondoltok? Én nem értem ha mind két szülő törzskönyves akkor ő neki miért nincs csinálva ? Nem mertem megkérdezni. Ti mit gondoltok ?

2021. júl. 10. 23:21
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:

Akit érdekel

“A fogak valószínū nem lesznek jók kiállításra ill tenyésztésre.Alul a 2 szemfog között nem 6 hanem 5 lesz úgy látom most.De ez kedvencnek semmit nem jelent.”

2 hét múlva dől el alkalmas-e

Mivel én sem tenyészteni sem kiállítani nem szeretném így elfogadom 6 hónaposan “szépség hibával” genetikailag és egészségileg rendben van és természetesen törzskönyves!!

Az ára még így is 220 ezer forint.

Tehát kicsit mellé lett lőve a 120 ezer forint.

Nekem nem probléma. Senki nem lehet tökéletes én sem vagyok az a lényeg hogy egészséges. A törzskönyv is megvan tehát én úgy gondolom nem döntöttem rosszul.

Kérlek szurkoljatok hogy 2 hét múlva az enyém lehessen :)

2021. júl. 11. 22:36
 42/52 anonim ***** válasza:
100%

Nem azt mondtam,hogy te akarod szaporítani.

Közöltem a tényt,hogy azért kelendőbb a szuka mert szaporítják.10/9 törzskönyvezett szuka IS bekerül a szaporítás végtelen körforgásába.Mert akkor még drágábban lehet eladni a sok hülyének a papírozatlan kutyát.Hiszen hiába nincs tkja A FELMENŐINEK VAN! hű meg ha,dobd el az agyad,az mennyivel jobb és megbízhatóbb (dehogy..).

Ahelyett,hogy itt nyafogsz lépj be yorkie facebookos csoportokba,kutya vétel témájú csoportokba és írd ki,hogy yorkie szukát vennél.

-Hová vinnéd és hogyan tartanád (lakás,kertes ház - lakásban,kertben -> utóbbival tenyésztőtől ne is álmodj róla,társasági kutyát nem tartunk kint)

-Mit tudsz neki biztosítani (séták száma,abból mennyi eü séta,prémium táp,állatorvosi költségek stb)

-Mennyi a maximum amit ki tudsz adni rá (150 alatt ne gondolkodj,tenyésztő főleg szukát ez alatt nem ad.)

-SZÁLLÍTÁSBAN SZERETNÉL SEGÍTSÉGET

Akinél van,vagy lesz tervezett alom amiből jut neked és megfelelnek neki a paramétereid az fog írni.

2021. júl. 11. 22:39
 43/52 anonim ***** válasza:
100%
Na,akkor meg is van.Gratula.
2021. júl. 11. 22:40
 44/52 A kérdező kommentje:

Félrértettél nem vettem magamra. Csak meg akartam előzni még valaki azt írja szaporítani akarom mert kislányt szeretnék.

Nem gondolom hogy nyafogtam volna…

2021. júl. 11. 22:51
 45/52 anonim ***** válasza:
73%
Visszaolvastam nagyjából. Elvetetted a szaporítós kutya lehetőségét, és lefoglaltál egy tenyésztőset, ugye?
2021. júl. 11. 23:04
 46/52 A kérdező kommentje:

Persze már az elején.

Nem foglalhattam le. 6 hónapos kislány a tenyésztő sajátjának szerette volna de a foga miatt nem tudja kiállítani.Lehet de nem biztos azt mondta 2 hét kb mire megtudja mondani most fogazik. Tehát így nem tudtam úgymond lefoglalni pénzzel még nem biztos.

2021. júl. 12. 00:36
 47/52 anonim ***** válasza:
91%

Én nagyon szurkolok neked, hogy végül a tiéd legyen.

Szerintem megfelelően döntöttél.

De ha mégse lenne ez a kutyus a tiéd, akkor beszéld meg ezzel a tenyésztővel, hogy foglalhatsz-e le kiskutyát.

2021. júl. 12. 12:14
 48/52 anonim ***** válasza:
88%
De jó, örülök, hogy találtál tenyésztős kiskutyát :)
2021. júl. 12. 18:37
 49/52 A kérdező kommentje:
90% esélyem van rá. Azt mondta saját maga megnyugtatására kéri ezt a kis időt és megszeretné adni magának azt a 10% esélyt. Viszont már lebeszéltük jovőhét hétvégére és el is hozza őt nekem. :) köszönöm szépen mindenkinek Írok mikor itt lesz a kiscsaj
2021. júl. 13. 17:08
 50/52 anonim ***** válasza:
74%

Ahh, ha mar most ugy tunik, 5 fogacska lesz, akkor nem fog kibujni még egy.

Tiéd lesz a picur szerintem, nagyon orulok neki :)

2021. júl. 16. 15:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!