Yorkshire terrier törzskönyv nélkül?
Sziasztok
Szeretnék egy yorkit találtam is akiknek született állítólag mind két szülő törzskönyves mégis a kicsiknek nincs törzskönyve.
Pedig állítólag hivatalos kennelről beszélünk. 100 ezer forint egyébként az ára.
Ti mit gondoltok? Én nem értem ha mind két szülő törzskönyves akkor ő neki miért nincs csinálva ? Nem mertem megkérdezni. Ti mit gondoltok ?
Akit érdekel
“A fogak valószínū nem lesznek jók kiállításra ill tenyésztésre.Alul a 2 szemfog között nem 6 hanem 5 lesz úgy látom most.De ez kedvencnek semmit nem jelent.”
2 hét múlva dől el alkalmas-e
Mivel én sem tenyészteni sem kiállítani nem szeretném így elfogadom 6 hónaposan “szépség hibával” genetikailag és egészségileg rendben van és természetesen törzskönyves!!
Az ára még így is 220 ezer forint.
Tehát kicsit mellé lett lőve a 120 ezer forint.
Nekem nem probléma. Senki nem lehet tökéletes én sem vagyok az a lényeg hogy egészséges. A törzskönyv is megvan tehát én úgy gondolom nem döntöttem rosszul.
Kérlek szurkoljatok hogy 2 hét múlva az enyém lehessen :)
Nem azt mondtam,hogy te akarod szaporítani.
Közöltem a tényt,hogy azért kelendőbb a szuka mert szaporítják.10/9 törzskönyvezett szuka IS bekerül a szaporítás végtelen körforgásába.Mert akkor még drágábban lehet eladni a sok hülyének a papírozatlan kutyát.Hiszen hiába nincs tkja A FELMENŐINEK VAN! hű meg ha,dobd el az agyad,az mennyivel jobb és megbízhatóbb (dehogy..).
Ahelyett,hogy itt nyafogsz lépj be yorkie facebookos csoportokba,kutya vétel témájú csoportokba és írd ki,hogy yorkie szukát vennél.
-Hová vinnéd és hogyan tartanád (lakás,kertes ház - lakásban,kertben -> utóbbival tenyésztőtől ne is álmodj róla,társasági kutyát nem tartunk kint)
-Mit tudsz neki biztosítani (séták száma,abból mennyi eü séta,prémium táp,állatorvosi költségek stb)
-Mennyi a maximum amit ki tudsz adni rá (150 alatt ne gondolkodj,tenyésztő főleg szukát ez alatt nem ad.)
-SZÁLLÍTÁSBAN SZERETNÉL SEGÍTSÉGET
Akinél van,vagy lesz tervezett alom amiből jut neked és megfelelnek neki a paramétereid az fog írni.
Félrértettél nem vettem magamra. Csak meg akartam előzni még valaki azt írja szaporítani akarom mert kislányt szeretnék.
Nem gondolom hogy nyafogtam volna…
Persze már az elején.
Nem foglalhattam le. 6 hónapos kislány a tenyésztő sajátjának szerette volna de a foga miatt nem tudja kiállítani.Lehet de nem biztos azt mondta 2 hét kb mire megtudja mondani most fogazik. Tehát így nem tudtam úgymond lefoglalni pénzzel még nem biztos.
Én nagyon szurkolok neked, hogy végül a tiéd legyen.
Szerintem megfelelően döntöttél.
De ha mégse lenne ez a kutyus a tiéd, akkor beszéld meg ezzel a tenyésztővel, hogy foglalhatsz-e le kiskutyát.
Ahh, ha mar most ugy tunik, 5 fogacska lesz, akkor nem fog kibujni még egy.
Tiéd lesz a picur szerintem, nagyon orulok neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!