Yorkshire terrier törzskönyv nélkül?
Sziasztok
Szeretnék egy yorkit találtam is akiknek született állítólag mind két szülő törzskönyves mégis a kicsiknek nincs törzskönyve.
Pedig állítólag hivatalos kennelről beszélünk. 100 ezer forint egyébként az ára.
Ti mit gondoltok? Én nem értem ha mind két szülő törzskönyves akkor ő neki miért nincs csinálva ? Nem mertem megkérdezni. Ti mit gondoltok ?
Le akartam foglalni a héten a kiskutyát mivel augusztusba tudom elhozni.
Szóval július közepém kipattan a fejedből, hogy augusztusban kutya kell.... Ahhoz, hogy augusztusban egészséges, jó idegrendszerű kiskutyád lehessen, kb JANUÁRBAN kellett volna lefoglalni. Ez így megy. Igen, várósilta van. Ez azt jelenti, hogy az egy jó tenyésztő, jó kutyái vannak, és az emberek inkább várnak, hogy tőle vehessenek kutyát, mint hogy egy kevésbé jóval beérjék.
Honnan tudtam volna hogy ennyit kell várni egyébként ?
Úgy, hogy foglalkozol a témával, belépsz csoportokba, tájékozódsz. Ahogy mindenki más.
Mert egy kan kutyát kevesen öltöztetnek cuki rózsaszín rucikába... Meg bután néz ki, ha elnevelik Mollynak.
Te miért pont szukát akarsz?
Közelebb áll hozzám a kislány és aki közös kutyus volt exemmel is kislány volt lehet ezért szeretném jobban.
Nem szeretném fedeztetni sem tehát nem azért hogy hasznom legyen belőle mielőtt azt hinnétek. Elvileg van egy 6 hónapos kislány a tenyésztőnél akit nem tud kiállítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!