Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Yorkshire terrier törzskönyv...

Yorkshire terrier törzskönyv nélkül?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Szeretnék egy yorkit találtam is akiknek született állítólag mind két szülő törzskönyves mégis a kicsiknek nincs törzskönyve.

Pedig állítólag hivatalos kennelről beszélünk. 100 ezer forint egyébként az ára.

Ti mit gondoltok? Én nem értem ha mind két szülő törzskönyves akkor ő neki miért nincs csinálva ? Nem mertem megkérdezni. Ti mit gondoltok ?

2021. júl. 10. 23:21
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
81%

Le akartam foglalni a héten a kiskutyát mivel augusztusba tudom elhozni.

Szóval július közepém kipattan a fejedből, hogy augusztusban kutya kell.... Ahhoz, hogy augusztusban egészséges, jó idegrendszerű kiskutyád lehessen, kb JANUÁRBAN kellett volna lefoglalni. Ez így megy. Igen, várósilta van. Ez azt jelenti, hogy az egy jó tenyésztő, jó kutyái vannak, és az emberek inkább várnak, hogy tőle vehessenek kutyát, mint hogy egy kevésbé jóval beérjék.

2021. júl. 11. 13:10
 32/52 A kérdező kommentje:
Megértettem nem vagyok analfabéta !!! Csak az egyik kommentelő kérésére és kíváncsiságból megnéztem volna mit mond az illető ! Honnan tudtam volna hogy ennyit kell várni egyébként ? Nem gondoltam hogy ez ilyen hosszú várakozási idő! Nem a fejemből pattant ki hanem jelenleg kb 4 hetesek azok a kicsik.. ha jobban olvasnál írtam hogy tudok várni rá! Írtam is egy kennelnek és várom írjon vissza!
2021. júl. 11. 14:01
 33/52 anonim ***** válasza:
65%

Honnan tudtam volna hogy ennyit kell várni egyébként ?

Úgy, hogy foglalkozol a témával, belépsz csoportokba, tájékozódsz. Ahogy mindenki más.

2021. júl. 11. 14:44
 34/52 A kérdező kommentje:
Azt csináltam és csinálom is csak mindegyik lerázott annyival hogy tele vannak foglalással.
2021. júl. 11. 14:51
 35/52 anonim ***** válasza:
51%
Persze, mindenki másnak sikerül kutyát foglalni, csak neked nem…
2021. júl. 11. 15:00
 36/52 A kérdező kommentje:
Szerinted szórakozok vagy mi?? Mindegyik normális kennellel beszéltem vagy írtam az egyik most este fog írni mert kiállításon van Aradon. Nyilván fog sikerülni.
2021. júl. 11. 17:52
 37/52 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik mindenki most akar yorkit vagy nem tudom. Meg kislányt mert az egyik írta mennyi foglalása van és kislányt akarnak többen.
2021. júl. 11. 17:53
 38/52 anonim ***** válasza:
51%

Mert egy kan kutyát kevesen öltöztetnek cuki rózsaszín rucikába... Meg bután néz ki, ha elnevelik Mollynak.

Te miért pont szukát akarsz?

2021. júl. 11. 19:14
 39/52 anonim ***** válasza:
100%
Persze,hogy szukát akarnak többen.Azt lehet szaporítani..
2021. júl. 11. 19:16
 40/52 A kérdező kommentje:

Közelebb áll hozzám a kislány és aki közös kutyus volt exemmel is kislány volt lehet ezért szeretném jobban.

Nem szeretném fedeztetni sem tehát nem azért hogy hasznom legyen belőle mielőtt azt hinnétek. Elvileg van egy 6 hónapos kislány a tenyésztőnél akit nem tud kiállítani

2021. júl. 11. 21:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!