Milyen fajta kutyát válasszak?
Ne röhögj ki, de ilyen az agár is. Napi fél óra erejéig úgy rohan, hogy csak a kondenzcsíkot látod utána, de egyébként rettentően nyugodt kutya.
Ilyen az Akita is, bár ő nem tudom mennyire felelne meg az elvárásaidnak, eléggé makacs tud lenni, erélyesen kell nevelni. Akkor ott a Borboel is. Meg van egy csomó kutya. Nézegesd a fajtájkat.
Dotterka kedves!
A nevét sem tudod leírni a fajtának, akkor mit tudsz róla? A border collie az egyik legaktívabb kutya. Folyamatosan foglalkozni kell vele.
A kérdezőnek szerintem is egy agár kellene. Nem tudom a méretet súlyban vagy magasságban gondoltad, de nézz körül az agarak házatáján, melyik tetszene.
Minek is kell neked kutya. mi lenne a feladata?
Mi körülmények között élne?
Mennyi pénzt tudnál erre áldozni? Itt nem csak a kutya árára gondolok, mert az apróság. A rendszeres költségekre sokkal többe fájnak, főleg egy közepes/nagy testű kutyánál.
Érdemes ezzel a kérdéssekkel tisztában lenni, nehogy utólag megbánd.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Nem most szeretnék még kutyát, de úgy gondoltam előbb elkezdem az érdeklődést, hogy jól körüljárhassam azokat a fajtákat, amik esetleg szóba jöhetnek.
07:37! Nem házőrzésre szánnám, inkább társnak és családi házban élne. Köszönöm szépen a figyelmeztetést,
ezentúl ezeket a dolgokat is szem előtt fogom tartani!:)
A husky méretet magasságban értettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!