Milyen fajta kiskutyát válasszak? Bichon havanese, bolognese, máltai, yorkie vagy csivava?
Szüleim megengedték, hogy kapjak egy kiskutyát és én mindenféleképpen kistermetűt szeretnék csak nem tudom, hogy melyik lenne a legjobb választás. Már van egy boxerem úgyhogy olyan kéne ami jól kijön más állatokkal. Sokat utazunk kocsival és szeretném majd őt is magunkkal vinni szóval jó lenne ha jól bírná az utat. Olvastam, hogy a havanese eléggé hányós fajta, nem tudom hogy mennyire igaz.. Szerintetek milyen kutyust kérjek? :) Leírnátok tapasztalataitokat? Ja igen és még annyi hogy nem divatból szeretném, nem fogom beöltöztetni meg ilyenek.. Értelmetlen válaszokkal kíméljetek!
15/L
Attól függ mennyi időt tudsz rá szánni... Tanítani etetni, fürdetni sétáltatni. A yorki kis termete és cukisága ellenére baromi makacs fajta, meg minden utcasarkon szembejön, nekem pl nem szimpi. Ahogy látom nincs különösebb szereteted egy fajta iránt ezért azt javaslom nézz be néhány menhelyre, ott is vannak fajtatiszták, de nagyon aranyos keverékek is . Vagy szétnézhetsz itt is: allatok.info
Ezen az oldalon több menhely kutyái vannak, és be tudod állítani a szűrőt, hogy kicsi legyen stb.
Ezek a kistermetű, egy év alatti menhelyi kutyák.
Jó böngészést, és sok szerencsét a kutyushoz! :)
Első vagyok. Tényleg jobb lenne ha menhelyi kutyát választasz: 1. nem fogják elaltatni
2. végre boldog családban élhet
3. ha keverék, valószínűleg tovább fog élni, mint egy fajtatiszta.
4. olcsóbb
:P
Mikor értik már meg az emberek, hogy nem az a lényeg milyen fajta ha szereted? És neked minek még egy, egy boxer mellé? foglalkozz először azzal.
Különben a szüleidet sem értem, hisz te egy (gondolom az írásodból) amolyan vadiúj plázacica vagy, akinek egy kutyát nem adnék, hisz úgyse foglalkozol vele.
Na, akkor most tagadhatod nyugodtan, amit mondtam.
És ez mindenkinek szól, aki nem tudja milyen kutyát vegyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!