Lehet, hogy kis millióan feltették már a kérdést, hogy milyen kutyát is válasszak a gyereknek.!? Szóval, gyerek mellé milyen fajta kisméretű kutyát ajánlanátok?
Mi kertes házban élünk,de a kertünk mérete kb.25nm,tehát nem nagy,ezért szeretnénk kis méretű kutyát.
Van egy 5 és fél éves fiúnk.A férjemmel most találtuk alkalmasnak,hogy kutya kerüljön a házhoz.Szeretnénk család és gyermek szerető kutyafajtát.Szeretném kikérni a tanácsotokat,véleményeteket,hogy melyik fajtát válasszuk!
Köszönöm! :)
szia
ezen az oldalon van egy fajtaválasztó kvíz, kitöltöd, és megmondja melyik fajták a neked megfelelőek. Az opcióknál ott van többek között az is, hogy van-e gyerek, hány éves, meg hogy mekkora a kert, szóval ez biztos segít, ha egy kicsit tudsz angolul
Nagyon köszönöm Nektek! A linkeket természetesen átnézzük! :)
Elfelejtettem megemlíteni,hogy én itthon vagyok,tehát a sétáltatás nem okoz problémát.Nekem világ életemben nagy kutyáim voltak,de mellé nagy kert is.Most csak azért gondolkodunk kisméretűben,a kert mérete miatt.Tudom milyen az amikor egy német juhász belelendül a futásba.:)
Mégegyszer köszönöm Nektek! :)
Szia!
Szerintem mind1 hogy milyen fajta de nekünk kicsi az udvarunk, és kinnt van az udvaron keverék kutya, fajtája: tacskó és németjuhász keverék, nagyon okos és nem kell neki túl nagy hely és nem túl nagy nem túl kicsi, De te gondoldd át hogy milyen fajta kutyák tetszenek!:)) Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!