Milyen fajta kutyát válasszak, másfél éves kisgyerek mellé?
Figyelt kérdés
2010. okt. 31. 15:14
2/48 anonim válasza:
Én a helyedben megvárnám míg a gyerek elég nagy lesz, hogy megértse nem húzzuk a kutya fülét stb. Nincs annál rosszabb, ha kutyával és a gyerekkel se tudsz szót érteni, nagy bajok származhatnak belőle.
4/48 anonim válasza:
És persze a berni. ő is bármit eltűr, a legszélsőségesebb helyzetekben is.
5/48 capsread válasza:
Ne terriert! Azzal annyit kell foglalkozni mint egy második gyerekkel (nagyon nehéz képezni). Az angol és a francia buldog pici is, és azt mondják gyerekbarát, viszont nem kertbarát. Ha kertes házban laktok, labrador.
6/48 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, ezek szerint mindenki labradort javasol, akkor utána is nézek honnan tudnék szerezni...
van ötlete valakinek??
2010. nov. 1. 13:51
7/48 anonim válasza:
8/48 anonim válasza:
fajtamentőkk
én még a bullterriert ajánlom nálunk a 0 hónapos baba mellet van
9/48 anonim válasza:
szerintem is lavrador, vagy spaniel, nekem spani van es nagyon imadja a gyerekeket, kimondottan orul nekik es jatszik veluk, viszont nagyon nagyon figyelj a jovendobeli kiskutya feregtelenitesere a gyerek erdekeben (is)
10/48 anonim válasza:
beagle
aranyos,szép, és imádja a gyerekeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!