Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajta kutyát válasszak,...

Milyen fajta kutyát válasszak, másfél éves kisgyerek mellé?

Figyelt kérdés
2010. okt. 31. 15:14
1 2 3 4 5
 11/48 anonim válasza:
de a beagle hiper aktiv es a kisgyereknem nem biztos hogy az jo, a tesomeknak beagle van es igaz hogy szereti a gyereket de a gyerek mar fel tole mert mindig oromeben szokdosik es harapdalja
2010. nov. 2. 13:38
 12/48 anonim ***** válasza:

1,5 éves gyerek mellé egy labrador vagy bérmilyen kölyök kutya? Jól meggondoltad? Lesz időd nevelni mindkettőt?

Egyébiránt csak jó helyről!! Ne a 30 ezer forintos kutyát válasszátok, hanem tenyésztőtől, eü. szűrt, jó idegrendszerű kutyát.

Vagy amit én tennék, h egy felnőtt kutyát hozok a fajtamentőktől, aki már nyugodtabb, lehet tudni milyen a jelleme, már neveltebb, és lehet tudni hogyan viselkedik gyerekekkel.

2010. nov. 2. 13:44
 13/48 anonim ***** válasza:
2010. nov. 2. 13:53
 14/48 anonim ***** válasza:

Menhely. Fogadj örökbe egy kutyust, nem feltétlenül felnőttet, rengeteg kölyök is vár gazdára. Nincs ennél szebb cselekedet, és szert teszel egy hálás, aranyos kölyökkutyára!

www.gazditkeresek.hu

2010. nov. 2. 14:44
 15/48 anonim válasza:
yorkshire terrier
2010. nov. 2. 14:45
 16/48 anonim válasza:
nekem golden retriverem van és csak ajánlani tudom. aranyos barátsáog mindent eltür, rá is feküdhetsz ráncigálhatod. De elöttem jol irták, a legnemesebb az ha örökbe fogdsz egy kutyust:)
2010. nov. 2. 14:54
 17/48 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is a golden retriever-t ajánlanám.

Nekünk már 4 éves, mi igaz hogy menhelyről hoztuk amikor kölyökként bekerült, nagyon aranyos kutya. A 2 éves kislányom a hátára ül, és úgy "paciznak"! Húzogatja a kutya fülét, mindent eltűr neki. A kislányom első szava a Mici volt, a kutyánk neve. Nagyon sokat számított a nevelésében a kutya. Nem fél az állatoktól, ami ebben a korban ritka.. És amit előtte írtak, ameddig kicsi volt, 2 havonta féregtelenítettem a kutyát, és sokat fürdettem. Mert ugye hiába figyeltem oda hogy kutyázás után megmossuk a kezét, mindig valahogy máshogy történt.. Amúgy nagyon aranyos kutyák, az ápolásukkal sincs semmi gond, nálunk ugyan hetente van fésülés és havonta kozmetikus hogy ne kelljen nagyobb erőfeszítést tennem a szőrzete szépsége érdekében. És ma már olyan kéthetente meg szoktuk fürdetni, együtt csináljuk Fannival, a kislányommal, ez is egy nagyon jó program, Mici imádja ha Fanni segít fürdetni. A kutya megfelelő táplálására figyelj oda, nálunk Happy Dog tápot kap, nem a legjobb-legdrágább táp, de hát mégis csak prémium minőség, mi árban-minőségben e mellett döntöttünk. :)

Jó kutyázást!

2010. nov. 2. 15:55
 18/48 anonim válasza:
Bullmasztiff.Nyugodt,kiegyensúlyozott kutya.
2010. nov. 2. 16:16
 19/48 anonim ***** válasza:
Tibeti Masztiff!:)Csivava!
2010. nov. 2. 16:50
 20/48 anonim ***** válasza:

Gyakorlatialg bármilyet, mert egy ilyen picit nem lehet felügyelet nélkül kutyával egyedül hagyni.

Csak rajtatok múlik, hogy mennyire ismeritek a kutyát.

De a kérdezést alapul véve, szerintem első kutyások lennétek és első kutyás gazdinak ha pici gyereke van - hát nem szerencsés párosítás még a legjámborabb kutyánál sem.

Pláne, ha kölyökkutyát akartok, az nem való egyáltalán pici gyerek mellé.

Várjatok, míg a gyerek nagyobb lesz és akkor egy menhelyi szelíd és ismert nagyságú kutyát hozzatok el.

2010. nov. 2. 17:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!