Milyen fajta kutyát válasszak, másfél éves kisgyerek mellé?
Szellőlány, egy lakás nem akkor tiszta, ha semmit nem koszolnak, hanem akkor ha rendszeresen takarítanak.
Skót juhász mellett is nőtt fel gyerek és nem járt térdig koszban.
Lehet hogy neked újat mondok, de szabad söpörni és porszívózni is és lehet a kutyát rendszeresen fésülni.
Én a berni pásztort ajánlom! Nekünk is az van, abszolút gyerek centrikus! És úgy fogadtuk be! Mindent eltűr a gyerekektől. Élvezi amikor együtt hancúroznak, lovagolják..
Már előbb lett volna ilyen kutyánk, ha tudom, hogy ilyen a természete. Csak féltem a méretétől is. Pedig nem kellet volna.
Tegnap az állatorvosnál egy labrador volt mellettünk, és pár perc alatt egy marék szőr hullott ki belőle.
A gazdi panaszkodott is, hogy nem volt jó választás, mert naponta 3 alkalommal porszívóznak. Persze, a kutyatartás munkával jár, de nekem ehhez nem lenne kedvem.
Egy másfél éves gyerek a földön mászkál, ráragad a kezére a szőr, a kezét a szájába veszi, stb.
Nekem kistestű kutyám van, amelyikből alig jön szőr. Azt már nem is írom, hogy nem vedlik, mert úgyis meg akarna győzni mindenki, hogy de igen, vedlik:)
Szóval sok mindent figyelembe kell venni. Javasolnám én a német dogot is, báránylelkű fajta, de az sem lenne jó, ha nyáltócsákban tapicskolna a poronty.
Hát ne is írt Szellőlány, hogy nem vedlik, mert a kutya sem hiszi el.
Szerintem te inkább tarts porcelán kutyát - azt elég csak időnként leporolni.
Bármilyen kutyát választhatsz, csak jól ki kell ismerni. Kis gyerek tényleg nem érdemes kölyköt , mert az még harapdál.Amiket leirnak a kutyákrol, az nagyrészben igaz, de van olyan amikor nem. És ha te pl pont egy "nem"-ez választassz, akkor... De én még erösen a Staffordshire, Bull
terriert ajánlom, mert azok köztudottan nagyon nagyon gyerekbarátok..de lehetnek kivételek.... Egy kicsit várni kéne még szerintem azzal a Kutyussal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!