Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajta kutyát válasszak,...

Milyen fajta kutyát válasszak, másfél éves kisgyerek mellé?

Figyelt kérdés
2010. okt. 31. 15:14
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
Golden retriver. Barátságosak, könnyen tisztán tartható a szőrük, és bármit eltűrnek a gyerekeknek. :) Majd írd meg hogy végül milyen lett.
2010. nov. 2. 18:41
 22/48 anonim válasza:
sztem beagle v bolognese
2010. nov. 2. 19:30
 23/48 anonim ***** válasza:
Azért az sem mindegy, hogy kinti kutyát keresel e, vagy lakásban szeretnéd tartani. Mert a retrieverek tényleg nagyon emberközpontúak, viszont ha lakásban akarod tartani, akkor a gyerkőcöd térdig fog járni a szőrben.
2010. nov. 2. 21:11
 24/48 anonim ***** válasza:

Szellőlány, egy lakás nem akkor tiszta, ha semmit nem koszolnak, hanem akkor ha rendszeresen takarítanak.

Skót juhász mellett is nőtt fel gyerek és nem járt térdig koszban.

Lehet hogy neked újat mondok, de szabad söpörni és porszívózni is és lehet a kutyát rendszeresen fésülni.

2010. nov. 2. 21:14
 25/48 anonim ***** válasza:
Egyébként minden kutya vedlik és ha nem takarítanak, akkor egy tacsi mellett is lehet térdig szőrben járni.
2010. nov. 2. 21:14
 26/48 anonim ***** válasza:

Én a berni pásztort ajánlom! Nekünk is az van, abszolút gyerek centrikus! És úgy fogadtuk be! Mindent eltűr a gyerekektől. Élvezi amikor együtt hancúroznak, lovagolják..

Már előbb lett volna ilyen kutyánk, ha tudom, hogy ilyen a természete. Csak féltem a méretétől is. Pedig nem kellet volna.

2010. nov. 3. 05:44
 27/48 anonim ***** válasza:

Tegnap az állatorvosnál egy labrador volt mellettünk, és pár perc alatt egy marék szőr hullott ki belőle.

A gazdi panaszkodott is, hogy nem volt jó választás, mert naponta 3 alkalommal porszívóznak. Persze, a kutyatartás munkával jár, de nekem ehhez nem lenne kedvem.

Egy másfél éves gyerek a földön mászkál, ráragad a kezére a szőr, a kezét a szájába veszi, stb.

Nekem kistestű kutyám van, amelyikből alig jön szőr. Azt már nem is írom, hogy nem vedlik, mert úgyis meg akarna győzni mindenki, hogy de igen, vedlik:)

Szóval sok mindent figyelembe kell venni. Javasolnám én a német dogot is, báránylelkű fajta, de az sem lenne jó, ha nyáltócsákban tapicskolna a poronty.

2010. nov. 3. 08:18
 28/48 anonim ***** válasza:

Hát ne is írt Szellőlány, hogy nem vedlik, mert a kutya sem hiszi el.

Szerintem te inkább tarts porcelán kutyát - azt elég csak időnként leporolni.

2010. nov. 3. 08:21
 29/48 anonim ***** válasza:
2010. nov. 3. 08:34
 30/48 anonim ***** válasza:

Bármilyen kutyát választhatsz, csak jól ki kell ismerni. Kis gyerek tényleg nem érdemes kölyköt , mert az még harapdál.Amiket leirnak a kutyákrol, az nagyrészben igaz, de van olyan amikor nem. És ha te pl pont egy "nem"-ez választassz, akkor... De én még erösen a Staffordshire, Bull

terriert ajánlom, mert azok köztudottan nagyon nagyon gyerekbarátok..de lehetnek kivételek.... Egy kicsit várni kéne még szerintem azzal a Kutyussal

2010. nov. 3. 08:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!