Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajta kutyát válasszak,...

Milyen fajta kutyát válasszak, másfél éves kisgyerek mellé?

Figyelt kérdés
2010. okt. 31. 15:14
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
Ok, ígérem legközelebb porcelán kutyát veszek...egy vizsla, foxi, kuvasz, yorkshire terrier, és bearded collie után tényleg nem bírnám elviselni már a kutyaszőrt XD
2010. nov. 3. 08:51
 32/48 anonim ***** válasza:
Mintha korábban azt írtad volna, hogy kistestű kutyád van, amelyikből alig jön szőr...
2010. nov. 3. 09:14
 33/48 Sacuska ***** válasza:
GOLDEN RETRIEVER MERT AZ A LEGBARÁTSÉGOSABB !!!!!!!!!!!!!! HIGYETEK NEKEM !!!!!!!
2010. nov. 3. 10:08
 34/48 Sacuska ***** válasza:
golden retrievert vegyetek!!!!
2010. nov. 3. 10:09
 35/48 anonim ***** válasza:

Kisgyerek és kutya relációban azt szokták mondani, hogy vagy az egyik, vagy a másik múljon el legalább három éves. Azért, mert 3 évesen ideális esetben a kutya is és a gyerek is megérti és tiszteletben tartja, hogy mi az amit nem szabad.

Én is mindenképp egy menhelyes növendék, vagy felnőtt kutyát ajánlanék, akinek már ismert a jelleme, a mérete. Egy kölyök kutyával még rengeteg a gond (pl. 3 óránként sétáltatni kell, rágcsál, bepiszkít, stb) és egy másfél éves gyerek mellet bele is őszülsz, ha mindkettőjükre elég figyelmet akarsz fordítani.

2010. nov. 3. 10:21
 36/48 anonim ***** válasza:

Basszus nekem labradorom van...asszem akkor ki kell dobnom, ha gyerekem születik... :o)

Azért nem eszik olyan forrón a kását. Kell az a kis egészséges mennyiségű kosz, amit a gyerek a szervezetébe visz kúszás-mászás során. Ha az ember meg reggel és délután felporszívozza a lakás frekventáltabb részeit - ez nálunk a konyha, az előszoba és a nappali, akkor alig marad szőr. Valamint egy furminátor csodákra képes... ;o) Steril környezetben nem lehet élni és gyereket nevelni sem.

2010. nov. 3. 11:33
 37/48 anonim ***** válasza:

Egyébként koszban a kutyának sem jó lenni.

Tehát aki kutyát tart, annak nagyságrendekkel többet kell takarítani. Ezt vagy vállalja valaki, vagy nem.

2010. nov. 3. 17:20
 38/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ. Nos már itt el is döntöttem a neten is nézegettem, hogy a golden retrievert választjuk, egyébként kikértem egy állatorvos véleményét is,és ő is ezt a fajtát javasolta leginkább.
2010. nov. 3. 18:26
 39/48 A kérdező kommentje:
Ja amúgy családi házba lesz, tehát van jó nagy udvar is.
2010. nov. 3. 18:29
 40/48 anonim ***** válasza:
A legjobb választás, sok boldogságot hozzá!
2010. nov. 4. 10:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!