Van egy brit, rövidszőrú, skót logófülű keverék, 6 hónapos lány cicám. Milyen fajta fiút válasszak hozzá és mennyi idős legyen?
Számpmra nem egyértelmű a kérdésed, hogy most szeretnél egy másik cicát, amelyik fiú, vagy csak fedezteteni szeretnéd a lánycicádat? Ha egy második cicát akarsz, akkor ha mostanában veszel egy kisfiúcicát, az épp jó korkülönbség a későbbiekre nézve, ráadásul valamivel jobb ilyenkor vagy tavasszal született kiscicát venni, a népi hagyomány szerint egészségesebbek a tavaszi cicák:)
Ha fedeztetni akarsz csak a későbbiek során, akkor várd ki míg a lánycicád kb másfél éves lesz, az kb pont 1 év, de addig már fog tüzelni tuti, csak még azért nem egészséges ilyen fiatalon fedeztetni, de van rá gyógyszer, amivel lehet szüneteltetni a tüzelését egy időre, azaz még ebben az évben. Választhatsz sima brit, vagy akár skót fiúcicát is hozzá. Egy barátnőm tenyészt ilyen cicákat is, benézhetsz a honlapjára! [link]
üdv: Anna
ui: én második cicának is lányt vettem, mert nem akartam tenyészteni. Egyrészt macerás eladogatni, másrészt meg utálnám a tudatot, hogy az aranyos kiscicceket, akiket neveltem 3 hónapig, ki tudja kihez kerülnek, és az hogyan bánik majd velük..:(De ez csak az én nézetem.Később szerettem volna ha szülnek, hogy akkor megtarthassak utódot, de ez a variáció meg sajnos nem lehetséges, mert évekig nem lehet várni a fedeztetéssel. Vagy műtét, vagy minden éveben 1 alom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!