Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ki fél a kutyáktól, és miért??

Ki fél a kutyáktól, és miért??

Figyelt kérdés

2021. jún. 15. 10:10
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
65%
én mert a kutya ösztönlény, bármikor felülírhatja a gondolkodását az ösztöne.
2021. jún. 15. 10:17
 2/27 anonim ***** válasza:
83%

Én féltem tőlük, mert apukámat megharapta egy kutya, aki nem volt megnevelve. De már nem félek annyira…inkább nem bízok bennük.

(Kutyaimádók/kutyatartók ne kövezzetek meg emiatt)

2021. jún. 15. 10:19
 3/27 anonim ***** válasza:
70%
Csak a nagytestu kutyaktol felek, mert egyszer par kobor kutya kergetett
2021. jún. 15. 10:26
 4/27 anonim ***** válasza:
19%
Sose értettem mért kell kutyát tartani.
2021. jún. 15. 10:37
 5/27 anonim ***** válasza:
58%
Előző voltam-nekem kb csak negatív élményeim voltak velük.De az tart aki megteheti.
2021. jún. 15. 10:39
 6/27 anonim ***** válasza:
68%

A nagytestű kutyáktól félek, főleg a harcikutyáktól. Mert a magyar társadalom összességében nem elég érett a feladathoz, hogy ilyen veszélyes állatokhoz felelős kutyatartással viseltessen.

A legjobban a sok kihanemén primitív bunkó prolit utálom, aki a farkát akarja növelni azzal, hogy pitbullt, staffordot meg hasonló dögöket tart.

2021. jún. 15. 10:40
 7/27 anonim ***** válasza:
34%
Hatosnak ment a zöld
2021. jún. 15. 10:41
 8/27 anonim ***** válasza:
73%
Én személy szerint nem félek tőlük, viszont az unokahúgom mikor jönnek látogatni, azért mert azt nevelték belé, hogy a kutyáktól félni kell, főleg a nagytestűektől, 6 éves kislány létére állandóan ölben tartózkodik, mikor a közelben van a kutyám, és elkezdi összehúzni magát, remeg, közben pedig leginkább mosolyog és zavartan nevet. A kutyám egyébként még fiatal, kis nyavajás. Tehát elég sokszor észreveszem az embereken a félelmet, sokszor igyekszem segíteni, nyílván nem mindig jön össze. Mindenkinek van valami félelme.
2021. jún. 15. 11:51
 9/27 anonim ***** válasza:
77%

Engem egyszer megtámadott egy rottweiler, pontosabban az akkor 6-7 hónap körüli, menhelyről hozott kutyámnak ment neki hátulról, aki pórázon volt. A roti nem. A gazdája egy sarokkal mögötte lemaradva próbálta üvöltözve visszahívni a kutyáját, sikertelenül. Én megpróbáltam leszedni a vérző kölyökkutyámról, erre elengedte, és nekem ugrott. A mentők vittek el.

Nem félek a kutyáktól azóta sem, de azért bennem van a gyanú, főleg, ha nagy testű kutya póráz nélkül rohan felém. Persze, elhiszem, nem akar bántani, csak játszani akar, ahogy a gazda üvölti 100 méterről... Játsszon a gazdájával.

Illetve sokat kerékpározom, nem egyszer kergettek már meg falusi portától a hiányos kerítésen kirohanó kutyák. Ez sem akkora öröm.

Jó lenne, ha csak az tartana kutyák, akinek legalább alapfogalmai vannak a kutyatartásról, és rászánja az időt a kutyával való foglalkozásra. Akkor senkinek nem kellene félnie/tartania a kutyáktól.

2021. jún. 15. 12:04
 10/27 anonim ***** válasza:
17%

En semmitol sem felek! :) Hiszek a szerencses csillagzatomban es magamban. Miert is kellene felnem, amikor jelenleg Magyarorszagon nem el olyan eloleny, aki a taplalkozasi lacban felettem helyezkedne el.

Amikor a macirol hireztek azonnal mentem a Borzsonybe kirandulni, de sajnos nem talalkoztam a medvevel.

Felelem, az valami lelki hitvanysag!!! Nem is ertem. Persze nekem is faj amikor valami faj, de a fajdalom is olyan, hogy a bekovetkezes pillanatatol mulik. Ezek szerint magatol a fajdalomtol felnek akik felnek? Vigyazzon mindenki magara es akkor nincs mitol felni :)

De amugy a kutyakra visszaterve: csak estefele szoktam nagyobbat kerulni ha idegen allattal talalkozom ... verofenyes napsutesben az ordogtol sem felek :D

2021. jún. 15. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!