Milyen becenevi vannak a kugyádnak?
Figyelt kérdés
Nekem Lucky az igazi neve de sok beceneve van pl: Vlagyimir Kutyin :D
(na jó nm ez a leggyakoribb) :P
2021. jún. 8. 19:04
11/16 anonim válasza:
Csongor5zzz válaszát hangosan olvastam és közben sírtam a röhögéstől. Köszönöm!
Amúgy nálam minden kutya Mackó.
12/16 anonim válasza:
Nekem két kutyám van az egyiket Charlie-nak hívják őt (manó, honey, csácsá, kicsim)-nek szoktam szólítani.
A másikat Sadie-nek hívják őt (Miss röfi, Sadieke, dagi, honey) szoktam hívni!
13/16 anonim válasza:
Luc, Lucfenyő, Ribi, Majom, Majomparàdé, Gombszemű.
Talán ennyi az, amit használunk a becses néven kívül. :)
14/16 anonim válasza:
Bolhabusz, bambusz, malac, tökföldimalac, szőr tökföldimalac(mert előkelő :D), kutya, babuszi, süti, szerencsesüti, szerencsemalac. Kb egyenlőre ennyi. Ezek közül a kutya és a malac név, amire hallgat illetve a Hiro, ami az igazi neve.
15/16 anonim válasza:
Én szidásnál szoktam a becenevet hadználni pl, amikor nagyon rosszat csinál. Olyankor csak annyit mondok, hogy,, Axi" és abbahagyja a cselekményt.
A rendes nevét pedig jó dolgokhoz köti össze. Így nem okoz neki rossz élményt a teljes neve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!