Milyen becenevi vannak a kugyádnak?
Figyelt kérdés
Nekem Lucky az igazi neve de sok beceneve van pl: Vlagyimir Kutyin :D
(na jó nm ez a leggyakoribb) :P
2021. jún. 8. 19:04
2/16 anonim válasza:
Gizsgugya, kisluyuly, kizs kutja, kugyuzska
3/16 A kérdező kommentje:
Ezek is cukik :D
Ja és itt van nekem még a második leghulyébb/legviccesebb beceneve:
Kis angyal Kis aggyal :D
2021. jún. 8. 19:13
4/16 anonim válasza:
Lizzy a neve, elég sok becenevet kapott az idő során, leggyakoribb a Liza, én ha kettesben vagyunk akkor Pupinak, Fufinak vagy Bucinak nevezem xD Hallgat mindre. Akita inu egyébként.
6/16 anonim válasza:
Az enyémet Fufinak hívják, I. Fufi Adolf Leporello a teljes neve -semmi izé az Adolf névvel, nem kell rosszra gondolni...
Azért van 3 neve, mert az uralkodó családokban ez alapvető, és hiába én magam nem vagyok az,legalább ő legyen.
Amúgy Fufi úrnak szoktam hívni, néha valaki Fuffancsnak, de a Fufit nem szoktam tovább becézni.
8/16 anonim válasza:
qtja, qtya, kúgya, kulya, gunya, kunja, kugya, kunja gucsa, kucsa, kúnya, gogya, gugya, kuja, guja, lutja, kua, gua, lutya, utya, hutya, kuta, luta, kuty, kutty, vau, kutja, kúnya, kuyta, gugya, gyugya, guga, gatya, gutya, katyu, ktya, gúgyus, luytuy, kutjus, qtyus, gutyusz, kutyusz, giss lutjus, gizskugyus, kiss kutyús, gisz gutusz, gizkúnya, kizs-kuyta, gizskútja, kugyus, gugyus, kigyikekunyuzska gízsige kugyátska, kitsi kutsus, gigyigugyus és még sok más
9/16 anonim válasza:
Duci, Cuki, Cukika, Falánk, Cukorfalat , Tapi, Tappancs, ilyesmi
(Dagadt a kutyám de a pofija nagyon édes 😀)
10/16 anonim válasza:
Boni a tiszteséges neve, de szoktam hívni szarosnak, büdinek, kutyinak, hercegnőnek, cukinak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!