Hallottatok erről a mostani járványról a kutyák körében? Ha ez igaz miért nem csapnak ennek nagyobb hírt?
Nekem furcsa, hogy tegnap is ugyanúgy tegnap délkörüli időpontot láttam a Facebook-on, hogy akkor írták ki, ez olyan kamu hírnek tűnik, amikor a cikkekben is mindig frissre módosítgatják a dátumokat. De közben meg ott a rengeteg hozzászólás persze azt is meg tudják csinálni. S a Google rákeresve is csak ez a metropol hozta le a hírt?
Én tegnap este nagyon megijedtem, mikor megkaptam a hírt, így estére már nem is nyerseztünk, most se azt fog kapni reggelire, mert most pont csirke lenne. De nem tudom mit higyjek/mit tegyek? Főzve mehet? Mert erről sem írtak. Olyan félinfók ezek.
Kamu lenne az egész Schreiter Kata Állatvédőrség oldal?:O
Még ami furcsa volt, de már tegnap este, hogy az adó 1%-a, annak most volt a határideje és olyan fura volt, hogy a profilkép az oldalon pont a napokban változott erre a felajánlásra, aztán csapnak egy pánikot?
A Net Vet várójában ültem, mikor egy ilyen kutyát hozzák be.
Nem kamu.
Evek ota tudhatjuk, hogy a csirkehus allergizalhatja a kutyakat. Aki ennek ellenere is csirkevel eteti a kutyajat, azt ugy sem fogod meggyozni.
Csirke a legocskabb husforras ... meg is mindenki azt veszi es eszi MERT OLCSO! Persze letezik jominosegu csirke is, de az mar nem olcso es ezert azt mar nem veszi meg a nep.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!