Ő kb. Milyen lesz nagynak?
Kutya:
Szülők:
Leginkább arra vagyok kiváncsi hogy a szőr hossza és a fejen a fehér jegy milyen lesz felnőttként mert ugye van hogy kicsit változik a jegy ahogy nő.
Ha valaki esetleg tud olyan képet küldeni ahol hasonló a kutya szőr hossza és/vagy fehér jegye azt nagyon megköszönném.

13, 14-es vagyok.
Amúgy van még egy tippem, hogy hasonló lesz mint a hím,de a fej forma inkább a nőstényé, csak nem lesz olyan lenyúló fekete szakál mintája, mivel a képen nagyobb a fehér szőr szín a fej közelében.
Kb. ilyenre tippelek a heterokrómiával együtt, csak egy picit sötétebb kék szemmel.

Az elso ket kepen nem egy tengerimalac lathato? :) Pedig az oriaskigyom megnyalta a szaja szelet :D
Jol van na, csak vicceltem ... persze, hogy aranyos a kismalac :)))
8
😅
9
Semmi gond csak szóltam
11
Tudom ezzel én is tisztában vagyok úgymond inkább a rosszabbra számítok hogy már foglalt mint hogy nagyon beleéljem magam és akkor megkapjam hogy már foglalt.
12
Igen ez egy fajtatiszta Border Collie a Shadow of the Sheen Border Collie kennelből.
13
Igen erre én is gondoltam annyival hogy neki a nyakáig végigmegy a fehér csík. Jah és igen a Fekete Fehér Jack a Blue Merle pedig Sydney.
14
Nekem a heterokróm valahogy nem jön be😶
15
Értem.
16
Zorro😂
17
Ilyesmire tippelek én is csak esetleg kicsit vékonyabb csikkal és a nyakáig.
18
Tengerimalaaaaac??😂😂😂😂😂
Na jó ezen nagyon röhögök. Nem ő egy Fajtatiszta Border Collie a Shadow of the Sheen kennelből. Lehet azért néz ki úgy mint egy tengerimalac mert a képen meg csak 9 napos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!