Egy 4 kg-os yorki nagyon nagynak számít mármint yorkiban? (tenyésztés)
Figyelt kérdés
Olvastam egy hirdetést, hogy vki fedeztetést vállal egy 4 kg-os kan kutyával. Állítólag tenyésszemlés meg van vmi hc-je, vagy hch nem tudom vmi kiállítási dolog úgy olvastam. De láttam hogy max 3,1 kg lehet egy yorki. Akkor ez hogy van hogyhogy fedezhet vele? Nekem egy spániel keverékem van e érdekelnek a yorkik csak a méretekkel nem vagyok tisztában. Köszi :)2014. márc. 17. 17:09
1/3 anonim válasza:
HCH - Hungária Champion
Legalább 4 CAC és abból legalább 2 nemzetközi kiállításon, legalább 3 különböző bírótól.
2/3 anonim válasza:
A standard 3,5 kiló így logikusan nem felel meg a standardnek így tenyésztésbe nem fogható.
3/3 anonim válasza:
Yorkshire terrier (FCI 86) - FCI 3 standard
Méret/súly: Nem haladhatja meg a 3,1 kilogrammot.
Hibák: A felsorolt szempontoktól való minden eltérés hibának tekintendő, melynek értékelését az eltérés mértéke határozza meg.
Amúgy ez úgy lehet, hogy kamuzik az illető. A laikusok meg elhiszik, csak azért mert odaírt "valami kiállítási flancot".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!