Ő kb. Milyen lesz nagynak?
Kutya:
Szülők:
Leginkább arra vagyok kiváncsi hogy a szőr hossza és a fejen a fehér jegy milyen lesz felnőttként mert ugye van hogy kicsit változik a jegy ahogy nő.
Ha valaki esetleg tud olyan képet küldeni ahol hasonló a kutya szőr hossza és/vagy fehér jegye azt nagyon megköszönném.
Természetesen a tenyésztőtől is megkérdezem de mivel vele még nem vettem fel a kapcsolatot így kiváncsi vagyok hogy kb. Milyen lesz ő. De ma vagy holnap írni fogok nekik mert egy ideje figyelem a Facebook oldalunkat szimpatikusak és a képeken is tiszta helyen vannak a kicsik gondolom ápoltak is mert minden képen szépek, tiszták.
Ma vagy holnap írok hogy a fekete fehér kislánynak van-e gazdija ha nincs küldök egy bemutatkozó levelet és a többi meg majd jön. Ha van, vagy keresek egy másik kennelt vagy megvárom a következő almot.
Tehát csak kiváncsi vagyok hogy kb. Milyen lesz felnőttnek, és azért írtam ide mert a tenyésztőnél még nem vettem fel a kapcsolatot.
4 egyáltalán nem lesz nagyon nagy mert a Border átlag 48-54cm.
Ha esetleg minden nekünk kedvez és jól megy június közepe fele tudok róla képet küldeni amin 8-9 hetes (ezen a képen 9 napos)
Bocsi, nem tudtam, hogy border.
Azt hittem andoki juhász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!