Staffordshire terriernél 54 cm fejkör méret nagynak számít?
Ne aggódj, majd hozzá idomul a teste, mert ez a kutyafajta olyan, mint a lufi állatka: előbb a fejébe megy a levegő, s csak utána a többi részébe. Fújj bele a jobb hátsó lábába, és nézd meg hogy reagál... De ha nem sikerülne se aggódj, csak a kutya testvéreit kell beöltöztetni, és már nem is látszik!
Remélem segítettem!! peace
miért, a nagy staffisok harcoltatják a kutyájukat?:D
kicsit el vagy tévedve. Ebből arra következtetek, hogy nem fajtatiszta, hanem vmi fajta jellegű keverék. Amivel persze semmi baj nincs:)
Nem keverék, fajtiszta! Csak kérdeztem, mert a 'nagy staffisok' elvannak maguktól ájulva, hogy az ő kutyájuknak a feje köríve 40 valamennyi cm ... Vele pedig soha nem is gumiztam stb. csupán sokat rágott, és ilyen nagy feje lett. A tesóinak sokkal kisebb fejük van, és nem olyan magasak mint ő...
Ma vettem hozzá egy kölyköt :) (törzskönyves szülőktől!)
hogy kicsit kekeckedjek: a kiskutya törzskönyves?
amúgy még mindig fajTAtiszta, és nem fajtiszta, amire gondolsz:)
Tudom mi a különbség a faj és a fajta között, teljesen tisztában vagyok vele, de ne kérdd hogy megtagadjam a "tájamat" , mert itt vidéken a fajta tiszta kutyának is azt mondják hogy fajtiszta! És én sem fogom máshogy írni, még ha helytelen is.
Szerintem meg tudom különböztetni a staffordshire terriert bármelyik más korcstól és fajtától!
Tódi apja törzskönyves, anyja nem. De itt nálunk harcoltatják a kutyákat, így olyan vérvonalt visznek tovább, ami úgymond "fajtatiszta", mert csak ilyen kutyákat "tenyészthetnek" tovább !
Tódi az én kis megmentettem, ő volt a leggyatrább az alomban, és nem kellett senkinek a befelé forduló szeme miatt. Lám, most visszasírta a szaporító is a kutyát, vissza akarta kapni bármi áron, de én őt nem adom. Az alomból ő lett a legszebb!
Nincs kupírozva a füle, mondhatni tökéletes rózsafüle van, befelé van fordulva picit az egyik szeme,később műtétje is lesz miatta! , nem harcoltatom semmi pénzért sem, él, és boldog! :)
Ő itt Tódi:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!