Egy 2-6 hónap közötti rottweiler kutyának mekkora méretű hámot lehet venni, ami jó rá? Mekkora méret kell?
NE HÁMOT!
Eldeformálja a kutya lábát! Befelé fordítja neki.
Vegyél neki nyakvédős (agár) nyakörvet. Azzal kezelhetőbbé is válik és hamarabb megtanulja a pórázon közlekedést. Nem lesz esélye, hogy húzzon.
Igen?
Nem tudtam.
Pont azért akartam hámot, hogy ne a nyakát "bántsam".
Megnézem ezt a nyakörvet, nem hallottam róla még.
Köszi.
Hát..
Nekem nem szimpatikus ez a fojtó nyakörv.
Köszi a választ.
Nem tudtam, hogy ennyien ellene vannak hámnak, tegnap nézelődtem neten, és sok helyen írják, hogy nem jó.
Én eddig a hámot humánusabbnak tartottam, mint a nyakánál fogva irányítani a kutyát.
Természetesen az is a célom, hogy megtanítsam láb mellett jönni, hogy ne húzzon, de míg ez a folyamat véget nem ér, addig sajnos sokszor kell húzni, vonni, rángatni Őt.
De tökéletesen értem, amit írsz, és igazat is adok.
Igaz még ráérek erre, addig remélem megtalálom a legjobb megoldást.
Fojtónyakörv?
Én nem azt írtam :)
Hanem agár nyakörv... abban van egy szivacsos "bélés" ami védi és nem sérti fel a nyakát.
Itt egy kép róla: [link]
Szia.
Rákerestem a neten, és nekem azt dobta ki.
Bocsi.
Így már értem a dolgot.:)
Köszi a tippet.
Semmi gond :)
A net sok hülyeséget is kidob, amit nem kellene. Én hibáztam, hogy nem mutattam egyből képet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!