Szobapelenkára csak szuka kutyákat lehet szoktatni?
Figyelt kérdés
Eredetileg kant akartunk, de szeretném szobapelenkára szoktatni, hogy ne kelljen sokáig tartogatnia ha egyedül marad (esetenként 8-10 óra) mivel kistestű kutya lesz. A kanok viszont emelt lábbal pisilnek, de guggolva is jóval maguk elé, így aggódom, hogy a fal bánná. Van valakinek tapasztalata?
A kan nem fogja eltalàlni a pelenkát. Le fogja pisilni a falat, ajtokeretet, amit èr...
2021. ápr. 20. 12:42
33/35 anonim válasza:
Ezzel csak azt fogod elérni, hogy összezavarod a kutyát. Neki a pelenka nem csak a pelenkát fogja jelenteni, hanem azt hogy bent végzi a dolgát, ezért ne csodálkozz ha egy kis kaksi kerül az ágyba vagy a szőnyegre.....ha nem tudod megadni az alapvető szükségleteit minek kellett kutya? Értem cukik meg minden, de ez nem csak ennyiben merül ki...
egy felnőtt kutyát általában egyáltalán nem kell tanítani szobatisztaságra. Maguktól tudják, az enyém is tudta pedig még előtte életében nem volt semmilyen épületben, csak állatorvosnál oltásra 5 percre. 3 balesete volt azt hiszem életében, és azért mert én nem vettem a jelzéseit, meg mert szokatlan volt neki még a helyzet, és nem, nem hordtam le 2 óránként.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.