Szobapelenkára csak szuka kutyákat lehet szoktatni?
Bármilyen neműt rá lehet szoktatni.
Nekem pl 2 kanom, és 1 szukám van rá szokva
Sose értettem,hogy minek olyannak kutya aki nem tudja vagy nem akarja lehordani,és kertje sincs hogy legalább addig ki járjon/kint legyen ameddig a gazdi dolgozik vagy iskolában van.
De..8-10 órát kibír.Munka kellett másnak is van,ezért felesleges pelenkára szoktatni.Csak munka előtt és munka után tényleg le is kell vinni,nem "most fáj a lábam","elfáradtam nincs kedvem","előbb iszok egy kávét,eszek valamit" és hasonló mondatok kellenek,hanem "haza értem,leviszlek ha már egész nap itt poshadtál fent".
Vagy nem is tudom hogy ötlik fel ilyesmi az emberekben,halál gusztustalan arra szoktatni a kutyát,hogy várakozás helyett a lakásba ürítsen.Akkor is ha pelenka..
Nem beszélve arról,hogy a kutyának se egészséges.Nem piszkít a saját területére normál esetben,ez neki is rossz.
Szerintem tök jó dolog h így figyelsz rá, h ne kelljen szenvednie. :)
Ha kan kutyád lesz, csinálhatod azt is h egy 40 centi magas , mondjuk 20 centi vastag farönköt a kutyapelus kozepére teszel, és akkor oda pisil. :)
(Jó esetben 😀)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!