Kan kutyám ma túl durva volt a kisebb szuka kutyámmal, hogy szoktassam le? Fél év körüliek. Sokszor nekiment ma, ok nélkül. Az udvarban sétáltatom a nagyot, szaladunk, szalad mellettünk a kis szuka is, és nekiharap a kan
fél évesek sincsenek, hova ivartalanítsak növendéket ?
mindig a kan furakszik oda a húsért előbb
akkor etessem előbb a szukát?
Kaja korul tanits nekik impulzus kontrollt, ne etetsd oket tul kozel egymashoz
Ha az egyikkel dolgozol, addig zard el a masikat! :)
“Mindig a kan furakszik oda a husert elobb”
Egy talbol esznek? Igy szinte elokesziti az ember a korulmenyeket arra, hogy a kutyajanak vmi problemaja legyen :)
Etetsd oket kulon + impulzus kontroll, de a legjobb az a kezbol etetes lenne (legalabb amig kicsik). A kapcsolatotoknak is jot tesz, kajafelto se lesz, lesz erteke a kajanak es akar ezt tanitasra is felhasznalhatod.
Nincs annak semmi baja, csak kutyából van és nem beszéled a nyelvüket.
Tanuld meg és te legyél a főnök.
Tanuld meg a kutya nyelven kifejezni,h te vagy a fonok. Van errol konyv is. Ugy hivjak,h sorrendisegi szabalyok.
En eljutottam oda ,h a ket ellenkezo nemu nagy eros kutyainkat egymas mellett is tudom etetni es nincs problema. Eloszor a hosszu helyseg ellenkezo reszein etettuk oket.
A harapas: az valszeg jatek: ott is figyeltuk oket es leallitottuk,ha tul eros volt a harapas.
8-as a felelőtlen kutyatartás tipikus esete és annak kényszermegoldása.
Anyós meg idióta.
Nem etetésnél van a probléma, ehetnek egymás mellett, nem tudom hogy jött ez most ide?
Kézből etetem őket táppal, meg lerakom a kőre a tápot, meg amikor nyerset kapnak, egyből a szájába adom és elviszi ahova akarja... nem ennék meg tányérból, elviszik
Csak a húson marakodnának, de mivel mindkettő előtt van, ígyabból nincs gond
Tápot kiszórom, azon nincs veszekedés.
Egyedül amikor kint vannak az udvaron, akkor neki szalad a kan a szukának stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!