Miért morog és vicsorít ok nélkül egy kiskutya valakire?
Figyelt kérdés
2017. nov. 24. 14:12
2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem a kutyámat, mindent megadok neki, amit tudok. Valamelyik nap átjött pár rokonom és mindenkivel barátságos volt, kivéve az egyikkel.
2017. nov. 24. 14:17
3/6 anonim válasza:
Nem volt neki szimpatikus, van ilyen. Neked se tetszik mindenki.
4/6 anonim válasza:
Mivel semmit nem írtál a kutyádról meg arról, hogy hogyan gondozod, a válasz az, hogy fogalmam sincs.
5/6 anonim válasza:
Ha belegondolsz, olyan nincs, hogy ok nélkül vicsorog meg morog egy kutya valakire. Attól, hogy te nem látod az okát, még biztosan van. Valószínű, hogy olyan szagot érzett rajta, de más, számunkra nem érthető oka is lenne, hogy ellenszenvet, félelmet váltott ki benne. Szerintem egyébként valami szagmintát hozott magával a rokon (bőven elég lehet, ha fél nappal korábban belelépett az utcán a cipőjével valami friss kutyapisibe), és ez nem tetszett a kis négylábúdnak.
6/6 EvaSz86 válasza:
Az én egyik kiskutyusommal játszott az egyik rokon gyerek, és egyszer úgy ráijjesztett a kutyusomra, hogy azt mondtam a szüleinek, hogy ne hozzák hozzánk, ha nem tud viselkedni...az én kutyusaim itt élnek, ők nem. Ezután a kutyusom bármilyen kisgyereket meglátott az utcán morgott, és ugatott, felnőttekkel nem volt gond, de a gyerekekre úgy általánosan haragudott, vagyis inkább félt tőlük. Végülis újra kezdtük a szocializációt, és szépen lassan megoldódott a helyzet, de ha jön hozzánk a rokon gyerek, akkor az én kutyusom szépen besomfordál a szobánkba, ahol alszik, és befekszik a helyére, ki sem jön addig, amíg ők itt vannak...nem morogja, nem ugatja már a gyerekeket, de ezzel a kisfiúval még nincs kibékülve, inkább elkerüli. Az is lehet a te helyzetedben, hogy már történt valami, ami miatt így viselkedik vele, vagy tényleg valami olyat érez rajta, amihez rossz emlék fűzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!