Szobapelenkára csak szuka kutyákat lehet szoktatni?
Ja nagyon figyelmes gazda,ahelyett hogy szobatisztaságra tanítaná a kutyát egyszerűbb a házba vizeltetni címszóval,hogy a kutya igénye a lényeg.Mert más kutyája nem várja meg a munka idő végén lévő sétát..:D
Undorító.Értem már miért nem engednek albiba kutyásokat.Ilyen embereket én se engednék.
Képzeld el, hogy egy szobában vagy, és nem mehetsz ki a mosdóba.
Helyette egy bilibe kell végezned a dolgodat.
Az egész nap ott fog bűzölögni (a pelenka valamennyire elnyeli, de a kutya orra jobb mint a tiéd) és eléggé feszélyezne, nem?
Plusz maga a dolog, hogy a szobádban kell elvégezned a normális vécé mellett.
És ahogy előttem is mondták, ilyenkor gyakori probléma hogy a kutya más dolgokat is pelenkának néz, köztük olyat amit baromira nem kéne.
Azért ez nem így működik, hogyha van lehetősége a lakásban üríteni, akkor a gazdi tuti nem hordja le...
Anyukám lakásban tartja a tacsiját. Naponta 3x sétálnak, összesen 3-4 órát. De a kutyának van fent alom, hogy ne kelljen szenvednie, ha pisilnie kell. 1-2 évente 1x használja, de ott a lehetőség. Naponta kb 8-9 órát nincs otthon hétköznaponként.
Ahhoz, hogy a kan hogy pisil bent, nem nagyon tudok hozzászólni.
Na,jönnek a szokásos butaságok,hanyadjára olvasom végig ugyan azt..:D
Ha nem tanítod meg neki,hogy várja ki a sétát ne pedig bent ürítsen (már pedig ha teszel elé pelenkát,hogy oda pisiljen ha akar az nem igazán nevelés és nem is a jó dologra..) akkor az életben nem tanulja meg vissza tartani.
Mit gondolsz egy kutya magától tudja,hogy nem szabad a házba piszkítani? Pont,hogy ezt kell bele nevelni,hogy nem szabad és nincs kivétel,nincs semmi amire a házon belül szabad.
Később ez a kivétel majd minden más lesz ami a földre kerül.Meg úgy amúgy is,ne csinálj bár wc-t a saját lakásodból.Egészségtelen rád és a kutyára nézve is,ne üljön egy kupac szar meg tócsa pisi mellett egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!