Az a helyzet, hogy nekem egészen máig 2 kan palotapincsim volt. Egy fekete, és egy zsemleszínű. A zsemleszínűt nem rég találtuk. A fekete viszont megvan már 2 éve. Ma nagyon csúnyán összeverekedtek. Az a baj, hogy a zsemleszínű nem volt beoltva!! De a fekete, azaz az enyém, igen.!! Szóval kiharapta a zsemleszínű az én kutyám szemét.. Anyám 10 percen belül értesítte az állatorvost, aki 5 percen belül ide is ért.. Vissza próbálta rakni a helyére a szmét, de sajnos nem tudta teljesen. MOst össze van varva az egyik szeme.. Akinek a kuyája hasonló helyzetbe volt, kérem írja le a tapasztalatait, hogy Mennyi idő alatt gyógyult be, tud- e teljes egészséges életet élni a kutya!! Előre is köszönöm!!
21:36. A kérdező a kommentjét 19órakor küldte el. Az azt jelenti, hogy az apja 18órakor vitte volna a menhelyre, nem fél9kor...Attól, még, hogy te fél10kor írtál, a kérdező nem akkor írt!
2010. aug. 20. 21:51
42/52 anonim válasza:
Utolsó, ez tragédia, nagyon nagy jelentősége van...-.-:D
2010. aug. 20. 21:54
43/52 anonim válasza:
Az első verzió az volt,kidobta.
Ahogy szóba került a jogi dolog,mindjárt jött az,hogy menhelyre vitte.
Mikor írtam,hogy nincs olyan menhely,aki nekik ünnepnap este fogadja a kutyát(18 órakor sem),jött az,hogy ismerőshöz vitte 14 kilométerre.
Vajon mi lehet ebből igaz?
2010. aug. 20. 21:55
44/52 anonim válasza:
Az első verzió :)
2010. aug. 20. 21:56
45/52 anonim válasza:
Szavazzunk:ki melyik verziót hiszi el?
2010. aug. 20. 22:23
46/52 anonim válasza:
tenyleg nem akar senki bantani, de jo lenne ha nem hazudoznal ossze-vissza.
ki tart maganal 2honapon keresztul olyan kutyat akitol fel hogy a csaladjanak baja esik....(raadasul palotapincsitol) aztan kidobja mert BALESET tortent aztan menhelyre viszi, aztan 14kilometerre ismeroshoz. aztan kiderul hogy egy 2,5eves neveletlen dog volt....
most komolyan mar erdekel hogy is volt ez?
2010. aug. 20. 22:26
47/52 anonim válasza:
Én ezt hiszem:
A kérdező kitette szegény kutyát, mert VÉLETLEN baleset történt és nincs szíve.
Mivel írtuk, hogy ebből baja lesz, már rögtön talált kifogást: elvitték menhelyre.
A kedves 81%-os válaszoló jól írta, nincs SEMMI nyitva ma.
Akkor a kérdező megint kitalált valamit, mégpedig: Nem is menhelyre vitték, hanem egy ismerőshöz 14 km-re.
Ezek után mit higgyünk? Pff... -.-"
2010. aug. 20. 22:34
48/52 anonim válasza:
regibaz.meg._. :
jujj de nagyon erőset beszóltál, mindjárt sírok xP
2010. aug. 20. 22:48
49/52 anonim válasza:
Honnan tudja, h a talált kutya 2,5éves volt?
Rá volt irva?
Mert ha egy állatorvos mmondta akkor nyilván be kellett volna oltania mivel a veszettség elleni oltás kötelező! a dolog ott bukott volna nálam h nem engedem a beoltatlan kutyát a saját kutyám közelébe.
De lehet h elsiklottam valami felett.
2010. aug. 21. 01:23
50/52 anonim válasza:
ez az egés egy akkora nagy hazugság mint ez a fold.kidobták.majd drámaian viszatalált a kutya.aztám menhely.de mivel unnap volt.ezért gyorsan vitték az ismeroshoz.JA éS A KUTYA MINDIG tanithato.akár 2 éves akár 5 éves.egy kis jutalomfalattal torodessel foglalkozással minden kutya betaníthato.az en kutyám 3 éves es meg mindig tanítom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!