Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Segítsééég! Félszemű kutyám lesz?

Segítsééég! Félszemű kutyám lesz?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nekem egészen máig 2 kan palotapincsim volt. Egy fekete, és egy zsemleszínű. A zsemleszínűt nem rég találtuk. A fekete viszont megvan már 2 éve. Ma nagyon csúnyán összeverekedtek. Az a baj, hogy a zsemleszínű nem volt beoltva!! De a fekete, azaz az enyém, igen.!! Szóval kiharapta a zsemleszínű az én kutyám szemét.. Anyám 10 percen belül értesítte az állatorvost, aki 5 percen belül ide is ért.. Vissza próbálta rakni a helyére a szmét, de sajnos nem tudta teljesen. MOst össze van varva az egyik szeme.. Akinek a kuyája hasonló helyzetbe volt, kérem írja le a tapasztalatait, hogy Mennyi idő alatt gyógyult be, tud- e teljes egészséges életet élni a kutya!! Előre is köszönöm!!
2010. aug. 20. 14:30
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg 3 lábú macskám. Ugyanúgy fut, mint eddig és nagyon jól megvan.
2010. aug. 20. 14:58
 22/52 Akiteki ***** válasza:
100%
Nekem meg teljesen vak kutyám van. Köszöni jól van. Kicsit óvatosabban közlekedik, mert egyszer nekiszaladt a falnak.
2010. aug. 20. 15:04
 23/52 anonim ***** válasza:
100%
Hogy voltűl képes kidobni azt a kutyát?? Az emberre támadás(mint már leírta valaki)nem összekeverendő a dominanciaharccal!!! Ja hogy "csak" két hónapja volt nálatok. Szegény, képzeld már el mit érezhet, volt családja, étele, hely ahol aludhat, erre kidobjátok.. Szeép.. És még állatbarát.. persze-_-'
2010. aug. 20. 15:13
 24/52 A kérdező kommentje:
Ő kereste magának a bajt, nekem volt kutyám, nem kellett volna mégegy!!De a tesóim nagyon ragaszkodtak hozzá Mindennap verekedtek, és tessék ez lett az eredménye!! ABba senkise köthet bele hogy mit teszek és mit nem nem. Úgyhogy kössz.És egyenlőre a szüleim felettem állnak, és nem pedig fordítva, Asszem ha itt lettél volna nem így vélekednél kedves barátom
2010. aug. 20. 15:19
 25/52 anonim ***** válasza:
100%

gondolom ugy ebredt reggel a kutya hogy most keresek egy kis bajt magamnak es jol kiverem a masik kutyanak a szemet, hatha utcara tesznek....

allatok vilagaban nincs ilyen, es nem gonoszsagbol bantotta a te kutyid, akit nagyon sajnalok, de a masikat is.

amugy ha verekedtek eddig is, (marmint nemcsak jatekbol) akkor miert hagytatok oket egyutt? nem lehetett kulon zarni?

2010. aug. 20. 15:34
 26/52 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van kedves kérdező! Sajnos! senki sem szólhat bele mit csinálsz. Az ilyen emberek miatt van ezernyi kóborkutya. Amúgy meg mi az, hogy ő kereste magának a bajt? Talán foglalkozni kellett volna vele és figyelni, hogy ne verekedjenek össze! Erre nem gondoltál? Előtte kéne gondolkodni, nem utána.
2010. aug. 20. 15:40
 27/52 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nem azért mondom, de te neked nem lenne rossz, ha találnál végre valakit, aki befogad, játszanál mással, megsértenéd véletlen, és a "gazdád" kidobna?
2010. aug. 20. 15:41
 28/52 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom a kuytádat, de a másikat kidobni nagyon kegyetlen ás nem emberséges döntés volt. A kutyáknál (és más állatoknál is) előfordul verekedés, akár játékból, akár dominancia harc miatt, és ez korántsem azt jelenti, hogy emberre is rátámadna. Sokkal helyénvalóbb lett volna új gazdát keresni neki vagy beadni egy menhelyre.
2010. aug. 20. 15:52
 29/52 anonim ***** válasza:
100%
Milyen volt a zsemleszínű kutya? Mert kereshetnétek neki új gazdát ha nem volt veszélyes emberekre csak kutyákra,akkor mehetne oda ahol nincs másik kutya). Meg azt nem értem hogy a beteg kutyus ugye a házban van(gondolom nem mehet ki) akkor miért nem teszitek a kertbe a másikat?
2010. aug. 20. 16:11
 30/52 Norczy ***** válasza:
100%

Nálunk is folyamatosan verekedett a két kan kutya mégsem dobtuk egyiket se az utcára, a mai napig meg van mind a kettő, az 1ik 8 a másik 10 éves(csau és németjuhász) megoldottuk hogy ne öljék meg egymást, szépen éli öreg korát mind2! Pedig a németjuhász is csinált károkat a csauban! Becsülettel! Gratulálok a szüleidnek! Idióta egy megoldás volt! Legalább próbáld őket megfűzni hogy keressétek meg és vigyétek menhelyre tényleg! Vagy hívjatok állatvédőket akik kimennek és elviszik szegény párát egy biztonságos helyre, persze ha tudjátok h merre lehet a kutya!Ennyi esélyt adjatok már neki is az élethez!

A másik kutyunak meg jobbulást kívánok, remélem rendbe jön! Fél szemmel is szép az élet(nálunk is a csau félig vak-de ő az öregség miatt)

2010. aug. 20. 16:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!