Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Segítsééég! Félszemű kutyám lesz?

Segítsééég! Félszemű kutyám lesz?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nekem egészen máig 2 kan palotapincsim volt. Egy fekete, és egy zsemleszínű. A zsemleszínűt nem rég találtuk. A fekete viszont megvan már 2 éve. Ma nagyon csúnyán összeverekedtek. Az a baj, hogy a zsemleszínű nem volt beoltva!! De a fekete, azaz az enyém, igen.!! Szóval kiharapta a zsemleszínű az én kutyám szemét.. Anyám 10 percen belül értesítte az állatorvost, aki 5 percen belül ide is ért.. Vissza próbálta rakni a helyére a szmét, de sajnos nem tudta teljesen. MOst össze van varva az egyik szeme.. Akinek a kuyája hasonló helyzetbe volt, kérem írja le a tapasztalatait, hogy Mennyi idő alatt gyógyult be, tud- e teljes egészséges életet élni a kutya!! Előre is köszönöm!!
2010. aug. 20. 14:30
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen emberektől,mint te és a drága jó édes anyukád felfordul a gyomrom!Rothadék egy dolog volt,hogy kidobtátok azt a szerencsétlen állatot!Sokkal könnyebb a másik kutyát hibáztatni,mint magatokat,akik azt sem tudják,mi fán terem a kutyanevelés vagy egyátalán mit miért tesz egy kutya.Akkora,de akkora egy " %h/+a.°˛=%!/!"' % vagytok,hogy az már fájdalom!

Ja,és hogy a kérdésedre is válaszoljak /mert Isten ments,hogy offoljak/ több mint valószínű,hogy félszemű kutyás lesz,de remélem ettől őt még nem fogjátok kuib@szni az utcára!

2010. aug. 20. 17:22
 32/52 anonim ***** válasza:
100%
kidobtatok az uccára egy szerencsétlen allatot azér mert verekedett.egyáltalát tugyátok mier verekettek?nem a masik kezte?es ha a fekete harapja ki a zsemleszinunek a szemit akk a feketét kidobtátok volna?hat ez nem szép
2010. aug. 20. 17:24
 33/52 anonim ***** válasza:
100%
hat egyet kell ertenem az elozo iroval.felfordul az ember gyomra toletek.mielott befogattok egy allatot meg kell gondolni h tuttok e rola gondoskondi és hozzá tugyátok-e szoktatni a masik kutyához.nálunk az udvaron is van 2 kutya akik folyton (5 percenként) marakodtak.es mindent elkovetek azér hogy kijojjenek egymással.pl:fárszto treningek,egyutt jáccunk.és bevált már ritkabban verekednek.és nem az az elso h kidobom ot az uccára.hányinger
2010. aug. 20. 17:42
 34/52 anonim ***** válasza:
100%

Mi az,hogy senkinek nincs köze ahhoz,mit csináltatok a kutyával?

Az állat elhagyása,kidobása BŰNCSELEKMÉNY a törvény szerint,2 hónapja nálatok volt,ti vagyok jog szerint a gazdái.

Értesíteni fogom az állatvédőket a díszes tettetekről,ki lehet deríteni,kik vagytok és jogi útra terelni az ügyet.

Felesleges törölni a kérdést és válaszokat,bizonyítéknak elmentettem,meg fognak találni.

2010. aug. 20. 17:47
 35/52 anonim ***** válasza:
100%
Bejelentés megtéve,meg fognak találni,és remélem,megkapja a büntetést is a felelős.
2010. aug. 20. 17:56
 36/52 A kérdező kommentje:

Tisztelt válaszadók!!

Édesapám 1 órája elvitte egy menhelyre a kutyust!! Megkönnyebbültem!! 2-3 órával ezelőtt folyamatosan visszajött hozzánk a másik kutya.. Így úgy döntöttünk, hogy elvisszük egy közeli menhelyre. Remélem meg vagytok elégedve!! Amúgy köszönöm a normális válaszadókat!

2010. aug. 20. 19:12
 37/52 anonim ***** válasza:
65%
de meg mindig nem ertem :ha a fekete marta volna ki a szemit a zsemleszínűnek akkor a feketét dobjátok ki ??ez elképpeszto vannak olyan emberek akik a kutyát buntetik azért mert roszul bantak vele.pedig csak torodni kellet volna vele.
2010. aug. 20. 21:11
 38/52 anonim ***** válasza:
67%

És ugyan melyik volt az a menhely,ami ünnepnap este fél kilenckor fogadta?Érdekes...

Ahogy szóba kerültek a jogi következmények,azonnal visszatalált a kidobott kutya,találtatok ünnepnap este egy olyan menhelyet,ami nincs fullon és azonnal fogadni tud.

Baj,ha ezt senki nem hiszi el?

2010. aug. 20. 21:36
 39/52 A kérdező kommentje:
Nem.. Az volt hogy a zsemleszínű, aki elvileg nem volt a miénk, az kimarta a mi kutyánk azaz a fekete szemét.. Aztán amikor írtam, akkor nem volt itthon apa, úgy volt hogy viszi a menhelyre.. Most pedig az egyik ismerősünknél van 14 km-vel odébb.. Sorry, ha nem hiszitek el, pedig ez van!! Tudom hogy szar lehet a kutyának, és higyjétek el, átérzem! De nem merem megkockáztatni, hogy a családomból valakit szintén megmarjon.. Mivel nem valami engedelmes kutya.. És már tanítani se nagyon tudtuk volna, mivel már 2,5 éves volt mikor "idekerült"
2010. aug. 20. 21:40
 40/52 anonim ***** válasza:
100%
Remélem valóban biztonságosabb helyre került...
2010. aug. 20. 21:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!