Az a helyzet, hogy nekem egészen máig 2 kan palotapincsim volt. Egy fekete, és egy zsemleszínű. A zsemleszínűt nem rég találtuk. A fekete viszont megvan már 2 éve. Ma nagyon csúnyán összeverekedtek. Az a baj, hogy a zsemleszínű nem volt beoltva!! De a fekete, azaz az enyém, igen.!! Szóval kiharapta a zsemleszínű az én kutyám szemét.. Anyám 10 percen belül értesítte az állatorvost, aki 5 percen belül ide is ért.. Vissza próbálta rakni a helyére a szmét, de sajnos nem tudta teljesen. MOst össze van varva az egyik szeme.. Akinek a kuyája hasonló helyzetbe volt, kérem írja le a tapasztalatait, hogy Mennyi idő alatt gyógyult be, tud- e teljes egészséges életet élni a kutya!! Előre is köszönöm!!
lehet hogy haragszol a masik kutyara, de gondolj arra hogy o is lehetett volna a te kutyad. akkor is kidobnad? vagy ha forditva tortent volna akkor az bocsanatos? hogyis van ez emebereknel....
2010. aug. 20. 14:41
12/52 anonim válasza:
Hát egyrészt az állatorvos egy idióta, mert ilyen nincs, hogy ezért kell elaltatni. Másrészt ti meg szintén minősíthetetlenek vagytok, hogy kidobtátok azt a szerencsétlen kutyát. Téged kellene kidobni.
2010. aug. 20. 14:41
13/52 A kérdező kommentje:
Hát ennyi erőből a hugomat is aki 4 éves szintén megharaphatja. De sajnos nem olyan vagyok, hogy egy kislány épségét kockáztassam egy idegen kutya miatt.
2010. aug. 20. 14:43
14/52 anonim válasza:
Létezik menhely, tudod...
2010. aug. 20. 14:46
15/52 anonim válasza:
Az tökre nem kifogás, hogy "csak" 2 hónapja van nálatok és akkor nyugodtan ki lehet dobni. Semmikor sem elfogadható, 1 nap után sem. Mondjuk az országban van vagy 100 menhely, ne mondd, hogy egyikbe sem tudtátok elvinni. Persze így kényelmesebb volt, csak ki kellett nyitni a kaput....
2010. aug. 20. 14:46
16/52 anonim válasza:
Két kan domincaharcát ne keverd már össze azzal h egy kutya emberre támad - istenem..... Ebből is látszik mennyi buta, tudatlan ember van Magyarországon. Fingjuk sincs a kutyák viselkedéséről, tanításáról, tartásáról, de mindenkinek van..... És most mi lesz a másik kutyával, elüti egy autó, esetleg összeverekszik egy nagyobb kutyával és ott pusztul.
Az emberi butaság, gonoszság, gondatlanság határtalan - iskolapéldái ti vagytok.
De az állatorvostok is az ecserin vette a diplomáját az tuti....
Szégyen gyalázat ez az egész, a hozzáállás, minden tükrözi a magyar állapotokat a kutyatratási kultúrában.
2010. aug. 20. 14:47
17/52 anonim válasza:
Egy f.sz vagy , nem valo neked állat ! Kidobod az utcára ? A másikra meg nem tudsz vigyázni ? f.asz.....
2010. aug. 20. 14:48
18/52 anonim válasza:
Vannak pincsimentők.
Ha ide tudsz írogatni akkor az internetet használhatnád valami hasznosra is....
nekem félszemű macskám van.. valaki kilőtte neki. de ennek ellenére teljes életet él, nincs semmi baja.
2010. aug. 20. 14:50
20/52 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel túl fogja élni és a kis szépséghibán kívül semmi baja nem lesz, de látni arra a szemére nem fog.
Láttam már olyat, hogy egy pincsinek teljesen kifordult a szeme és ki is szakadt és utána mindenféle orvosi beavatkozás nélkül gond nélkül élt tovább. Ellenkező példa a mienk a boxerunkal veszett össze (a kis önfejű), egy kisebb vagyont költöttem a dokira és mégis belepusztult (ez a ritkább), de egy biztos pincsim többet nem lesz.
Remélem nem ijesztettelek nagyon meg és a tied szépen rendbe jön.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!