Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Segítsééég! Félszemű kutyám lesz?

Segítsééég! Félszemű kutyám lesz?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nekem egészen máig 2 kan palotapincsim volt. Egy fekete, és egy zsemleszínű. A zsemleszínűt nem rég találtuk. A fekete viszont megvan már 2 éve. Ma nagyon csúnyán összeverekedtek. Az a baj, hogy a zsemleszínű nem volt beoltva!! De a fekete, azaz az enyém, igen.!! Szóval kiharapta a zsemleszínű az én kutyám szemét.. Anyám 10 percen belül értesítte az állatorvost, aki 5 percen belül ide is ért.. Vissza próbálta rakni a helyére a szmét, de sajnos nem tudta teljesen. MOst össze van varva az egyik szeme.. Akinek a kuyája hasonló helyzetbe volt, kérem írja le a tapasztalatait, hogy Mennyi idő alatt gyógyult be, tud- e teljes egészséges életet élni a kutya!! Előre is köszönöm!!
2010. aug. 20. 14:30
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
85%
lehet hogy haragszol a masik kutyara, de gondolj arra hogy o is lehetett volna a te kutyad. akkor is kidobnad? vagy ha forditva tortent volna akkor az bocsanatos? hogyis van ez emebereknel....
2010. aug. 20. 14:41
 12/52 anonim ***** válasza:
87%
Hát egyrészt az állatorvos egy idióta, mert ilyen nincs, hogy ezért kell elaltatni. Másrészt ti meg szintén minősíthetetlenek vagytok, hogy kidobtátok azt a szerencsétlen kutyát. Téged kellene kidobni.
2010. aug. 20. 14:41
 13/52 A kérdező kommentje:
Hát ennyi erőből a hugomat is aki 4 éves szintén megharaphatja. De sajnos nem olyan vagyok, hogy egy kislány épségét kockáztassam egy idegen kutya miatt.
2010. aug. 20. 14:43
 14/52 anonim ***** válasza:
100%
Létezik menhely, tudod...
2010. aug. 20. 14:46
 15/52 anonim ***** válasza:
100%
Az tökre nem kifogás, hogy "csak" 2 hónapja van nálatok és akkor nyugodtan ki lehet dobni. Semmikor sem elfogadható, 1 nap után sem. Mondjuk az országban van vagy 100 menhely, ne mondd, hogy egyikbe sem tudtátok elvinni. Persze így kényelmesebb volt, csak ki kellett nyitni a kaput....
2010. aug. 20. 14:46
 16/52 anonim ***** válasza:
100%

Két kan domincaharcát ne keverd már össze azzal h egy kutya emberre támad - istenem..... Ebből is látszik mennyi buta, tudatlan ember van Magyarországon. Fingjuk sincs a kutyák viselkedéséről, tanításáról, tartásáról, de mindenkinek van..... És most mi lesz a másik kutyával, elüti egy autó, esetleg összeverekszik egy nagyobb kutyával és ott pusztul.

Az emberi butaság, gonoszság, gondatlanság határtalan - iskolapéldái ti vagytok.

De az állatorvostok is az ecserin vette a diplomáját az tuti....

Szégyen gyalázat ez az egész, a hozzáállás, minden tükrözi a magyar állapotokat a kutyatratási kultúrában.

2010. aug. 20. 14:47
 17/52 anonim ***** válasza:
100%
Egy f.sz vagy , nem valo neked állat ! Kidobod az utcára ? A másikra meg nem tudsz vigyázni ? f.asz.....
2010. aug. 20. 14:48
 18/52 anonim ***** válasza:
100%

Vannak pincsimentők.

Ha ide tudsz írogatni akkor az internetet használhatnád valami hasznosra is....

[link]

A szüleidnek meg csak gratulálni tudok.

2010. aug. 20. 14:49
 19/52 anonim ***** válasza:
81%
nekem félszemű macskám van.. valaki kilőtte neki. de ennek ellenére teljes életet él, nincs semmi baja.
2010. aug. 20. 14:50
 20/52 anonim ***** válasza:
100%

Nagy valószínűséggel túl fogja élni és a kis szépséghibán kívül semmi baja nem lesz, de látni arra a szemére nem fog.

Láttam már olyat, hogy egy pincsinek teljesen kifordult a szeme és ki is szakadt és utána mindenféle orvosi beavatkozás nélkül gond nélkül élt tovább. Ellenkező példa a mienk a boxerunkal veszett össze (a kis önfejű), egy kisebb vagyont költöttem a dokira és mégis belepusztult (ez a ritkább), de egy biztos pincsim többet nem lesz.

Remélem nem ijesztettelek nagyon meg és a tied szépen rendbe jön.

2010. aug. 20. 14:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!