Ha valaki ellopná a kutyádat és továbbadná olyannak, aki nem t udja, hogy lopott kutya, és akihez került, nem akarná visszaadni, mit tennél?
34-es, pedig ez a hivatalos jogállás, hogy a chip nem bizonyít tulajdonjogot, másképp viszont igazolható, hogy a tiéd volt a kutya.
Ez nem hülyeség, tanárom szakmailag ezekkel foglalkozik, gondolom te is tanulsz állatvédelmet az egyetemen :)
Onkent adna vissza. Ha ket nap utan nem viszem futni,akkor mindent szetrag. Feje nagyobb az enyemnel. A butortol kezve a taskaig mindent tonkretesz!!! Anyagi csod. Mar tobb gazdaja volt. Senki se birta. 😂💪🏻 Igenyli az otthoni birkozast is. Ott is kaptam mar tole orrtorest,zuhodasokat harapdalasokat.(Ha megharapna,nem lenne mar kezfejem)
Ha kertbe tenne ki, felasna,tonkretenne a keritest,hazajtot mindent. Ilyenek vannak szazaval menhelyen sinteren. Mert nem fogjak fel,h kemenyen sportolo embernek valo csak.
És a közös fénykép mióta is bizonyító erejű?
Ha nem vetted volna észre, egyik szavaddal csaptad agyon a másikat. A 17-es leírta, hogy egy fénykép SEM igazol semmit, szerződésre van szükség, te erre meg nagy mellénnyel előadod, hogy fuh, így van, a chip szrt sem ér, de majd a fényképek. Amiket ugyanúgy pillanatok alatt be lehet állítani, mint egy chipet megbabrálni.
Nem az a baj, hogy a chip nem igazoló dokumentum, hanem az, hogy te úgy állsz bele másokba, hogy mit pontozgatnak le, hogy szintén nem bizonyító erejű dolgokat hozol fel.
Nagyon nehéz kérdés. Eddig azt hittem, hogy a chip az bizonyíték, most tudtam meg, hogy nem. Magyarul akkor kb. lehetetlen hivatalosan bizonyítani, hogy a kutya az enyém volt? Vagy ha az adásvételin szerepel a chip sorozatszáma (amit elvileg ugye nem tudnak megváltoztatni)akkor az a kettő (chip és adásvételi) már bizonyító erejű? Csak azért érdekel, mert én mindenképpen a hivatalos úttal kezdeném. Szép szóval, ha az nem megy meg feljelentéssel, feltéve, hogy elfogadják a bizonyítékaimat.
Írtátok itt a fotókat, egyebeket. Ez azért elég necces. Egy fajtatiszta kutyánál egy laikus rendőr szerintem kb. azt fogja látni, hogy van egy ugyanolyan fajtájú kutya a képen. Azért egy külső szemlélőnek annyira nem egyedi egy fajtatiszta kutya, hogy minden kétséget kizáróan rá tudja mondani, hogy a tiéd. Ezeknél tudtommal nagyon egyedi eltérések nem is lehetnek a kinézetben, szóval a fotót én kizárnám, mint lehetséges bizonyítékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!