Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lopott kutyát hol találok meg?

Lopott kutyát hol találok meg?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöméktől loptak 2 kutyát egy szukát és egy kant. Mindkettő ivaros bull típusú. (Létszi ne azt írjátok hogy miért nem ivartalanitotta blabla).

Tudjuk mi vár rájuk, de nem szeretnénk ha tenylegesen ez lenne a végük.

3 gyerek várja vissza és egy másik kutyus.

Milyen oldalakon lehetne megkeresni vagy ilyesmi?

( az egyik törzskönyves... )

De mielőtt beleköttök, soha nem hoztak le almot, az egyik féléve van náluk és felügyelet nélkül nem voltak összeengedve.. de nem ez a lenyeg hanem hogy viszonylag felelős gazdik és persze szeretik a kutyákat.

2016. dec. 2. 10:00
 1/10 anonim ***** válasza:
56%

Én ilyen esetben feladnek egy hirdetést, hogy vissza vásárolnak őket nagy összes fejében, hátha az fwlcsillantja a szemüket.

De viszont azt nem értem ga felügyelet nélkül nem voltak együtt akkor hogy koptatta el őket?

Együtt voltak akkor felügyelet nélkül is, máskülönben észre vette volna a gazda, hogy viszik a kutyákat.

Nem?

2016. dec. 2. 10:09
 2/10 anonim ***** válasza:
74%
Sajnos ha tényleg ellopták őket, már nem igen fogjátok megtalálni őket :/
2016. dec. 2. 10:09
 3/10 anonim ***** válasza:
Bocsánat a hibak miatt, telefonom néha vicceseket ír.
2016. dec. 2. 10:10
 4/10 anonim ***** válasza:
78%
Először is, a környezetben kell keresni. Mert a tolvaj biztos gyakran ment el a ház előtt és látta a kutyákat. Nyilván kertes házban voltak ugye? Szóval arra felé kellene érdeklődni, megkérdezni embereket és kiplakátolni nagy összeget felkínálni. ( Amit persze nem vagytok kötelesek megadni...)
2016. dec. 2. 10:15
 5/10 anonim ***** válasza:
56%
Ajánljatok fel valami nagy összeget a "megtalálónak", hátha visszaviszi a tolvaj, utána úgysem vagytok kötelesek fizetni. Facebook, plakátolás, rendőrség, rádió, stb. Érdemes megemlíteni, hogy a kutyáknak gyógyszeres kezelés kell ilyen meg olyan betegség miatt vagy a szuka meddő, a kan terméketlen, stb.
2016. dec. 2. 10:30
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Rendőrség, állatvédő szervezetek, fajtamentők, facebook plakát, papírplakát. Ilyen sorrendben.
2016. dec. 2. 11:05
 7/10 A kérdező kommentje:

Ha kint vannak az udvaron akkor két külön részen vannak, mert le van választva vagy lefelezve van a kert. Val oldalt egyik jobb oldalt másik. A szoktatás miatt volt így, mert nem akarta megkockáztatni a család, hogy a két szuka tavollétükben összekap. Az egyik ivartalan (akit nem loptak el), így o a kannal volt.

Rendőrség tehetetlen, a környéken sok lopás van, en is pár hete az út szélén találtam egy tetemet, mire mentem delután chip leolvasóval, eltűnt a tetem. :( és sajnos biztos hogy halott volt a kutya.

Az a baj hogy a kóborokat is befogják próbakutyának... arról nem beszélve hogy a gyepit menhelyt is zaklatják hogy nekik bull kell. Családi kutyának. Ja. Amiota a menhelyen volt egy örökbefogadott pitbullal incidens azota nagyon alaposan körbejárják ki fogadhat örökbe, emiatt van pit amelyik több éve menhelyen van. Volt egy pitbull akit kivitt egy normálisnak kinéző magyar ember,és pár hónap mulva kaptak egy bejelentést az állatvédők, hogy van egy kerítésre kötött kutya teteme... elmentek chip leolvasóval, kiderükt ez a jószándékú magyar ember odaadta a cigóknak a kutyát, ez volt a terv is mikor örökbefofadta, lefizették a selejtek hogy hozza ki a menhelyröl a kutyát. Sajnos ez az ország velejéig romlott, én csak remélni tudom, hogy nem szenvednek sokat halálukkor. :(

Szóval akinek bull tipusú kutyaja van, az tartsa bent mert gyorsan lecsaphatnak.

Két kisgyerek várja haza őket, remélem hallgatnak ezekre a tanácsokra. Plusz felteszek en is hirdetéseket hogy ilyen kutyát vennék...hátha privatba kapok róluk képet.. aztan egy rendőrrel elmennék mint egy barát/stb mindegy egy fedősztorit kitalálok. Szerencsére nem ismernek a környéken annyira, így könnyebb lenne nekem mint akiktől elloptak..

2016. dec. 2. 16:54
 8/10 anonim ***** válasza:
Jól értem, van egy ivartalan szuka, akit nem vittek el? Honnét tudták, hogy ivartalan? Lehet, hogy azok között kéne nézelődni, akik ismerték a kutyákat.
2016. dec. 2. 17:49
 9/10 A kérdező kommentje:

Igen én is erre gondolok.

Kepzeljétek, most már csak egy kutyát kell keresni :( egy árokparton,ott ahol en lattam pá hete a masik kutyát, megtaláltak a kant :( holtan :( most a környekbeli kamerakat kell megnézni, hatha lesz valami nyom...

2016. dec. 2. 17:52
 10/10 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom :(

Én is csak azt tudom mondani, mint a többiek, plusz (mondjuk kutyákkal a "komolyabb" eseteknél szoktal nyomozni, de akár ha van olyan ismerősöd, aki a kutyájával nyomkövetőzni szokott, akkor negkérhetitek, hogy segítsen, hátha a kantól el tudtok jutni a szukáig.

2016. dec. 2. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!