Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha valaki ellopná a kutyádat...

Ha valaki ellopná a kutyádat és továbbadná olyannak, aki nem t udja, hogy lopott kutya, és akihez került, nem akarná visszaadni, mit tennél?

Figyelt kérdés
2021. márc. 23. 07:44
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
10%
Egyébként pedig mitől van tulajdonjogom egy papírral egy élőlényen röhej,majd a kutya eldönti kit szeret.
2021. márc. 23. 09:34
 22/51 anonim ***** válasza:
77%
21-es szóval, ha neked eltűnne a kutyád, ami évek óta a tied, belefeccöltél a tartásába egy halom pénzt, szeretted, nevelted és ellopnák, akkor te simán lenyelnéd azt, hogy éppen az új gazdájához szalad és nem hozzád és gond nélkül lemondanál róla? Mert akkor nem szeretted igazán az állatodat.
2021. márc. 23. 09:43
 23/51 anonim ***** válasza:
84%

Első körben, intelligens ember módjára próbálnám meggyőzni, hogy nálam amúgy szuper helye van, sokat átéltünk együtt és pénzt is ajánlanék érte.

Ha ez nem működik, jelentgetés, visszalopás... Ismerve a magyar szuperül működő testületeket, inkább a visszalopás.

2021. márc. 23. 09:50
 24/51 anonim ***** válasza:
11%

Úristen mindenki ennyire anyagias,hogy azon gondolkozik mennyi kutyakaját vett neki!!

Szerintem meg ha a pénzen gondolkozol,akkor TE NEM IGAZÁN szeretted az állatodat.

Egyébként 23 macskám volt,2 csincsillám,most tengerimalacom,de nem számoltam mennyibe kerül a kaja,mert természetes volt.

A kutyatartóknak üzenem,a kutyákat is imádom.

2021. márc. 23. 09:54
 25/51 anonim ***** válasza:
92%
Aki lepontozott (19) annak várom a válaszát, hogy miért tette :D
2021. márc. 23. 10:01
 26/51 anonim ***** válasza:
93%
#24 tehát ha pl vennél egy tenyésztős kutyát pl 300 000ft-ért aztán valami baromarcú ellopná, te mosollyal az arcoddal néznéd és azt mondanád, "persze tartsd meg nyugodtan, hisz veled is boldog"... el tudom képzelni tényleg, de nem is a pénzen van a nagyobb hangsúly, hanem a belefektetett időn és a sok közös emléken. Egy kutya nagyon könnyen alkalmazkodik és vannak olyan kutyák akik mindenkit imádnak, egy kutyára nem lehet rábízni hogy az legyen a gazdája akihez odafut. Szerintem láttunk mindannyian olyan kutyát, aki szarul volt tartva, de még így is örömködve, farokcsóválva szaladt a "gazdájához".
2021. márc. 23. 10:02
 27/51 anonim ***** válasza:
92%
Egy sima befogadott keverékem van, nincs róla semmilyen papír. Van chipje, amit le szoktam olvastatni a dokival, amikor oltani viszem, hogy rendben leolvasható-e. Nálam van ugye az oltási könyve, vannak róla képek meg be van jelentve az ebösszeírásokkor. Meg nyilván azt is tudnám bizonyítani, hogy kerestem. Szóval szerintem tudnám bizonyítani, hogy enyém a kutya.
2021. márc. 23. 10:05
 28/51 anonim ***** válasza:
75%
25-ös nemigen kapsz választ,csak a lepontozásban erősek,indokban már nem.
2021. márc. 23. 10:06
 29/51 anonim ***** válasza:
76%

28-as tudom, de hátha... :D

Csak vicces, mert így esélytelen edukálni az embereket...

2021. márc. 23. 10:08
 30/51 anonim ***** válasza:
7%

26-os emésztem jó.De nekem mindig talált állataim voltak,de persze,ha egy méregdrága kutyát veszel úgy már más.

Viszont azt fenn tartom,hogy anyagias vagy.

Más számít neked a kutyatartásban,mint nekünk.

2021. márc. 23. 10:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!